Ana SayfaKültür ve SanatMüzikHaluk Levent ve Cınare Melikzade Düetine Klip Geldi!

İlgili Postlar

Haluk Levent ve Cınare Melikzade Düetine Klip Geldi!

Sosyal medya üzerinde şarkı söyleyerek yayınladığı amatör videolarla Azerbaycan’ı güzel sesiyle fetheden Cınare Melikzade, Türk Müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Son olarak Haluk Levent ile ‘Sen Olasın’ şarkısını seslendiren Melikzade, Mustafa Ceceli, Rafet El Roman, ve İlyas Yalçıntaş gibi ünlü Türk müzisyenlerle de çalışmıştı. 

Haluk Levent’ten tam destek!

Çinare Melikzade ‘İhtiyacı Var’ ile Müzikseverlerle Buluştu

Ünlü sanatçı Haluk Levent, geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava sahnesinde gerçekleştirdiği konserde Cinare Melikzade’yi “Türkiye’nin yeni starı” diyerek davet etmiş ve ‘Sen Olasın’ şarkısını seslendirmişti. İkilinin performansı dakikalarca ayakta alkışlanmış ve bunun üzerine şarkıya klip çekmeye karar vermişlerdi.

Kısa süreli bir ön hazırlık sürecinden sonra klip çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilmişti. Yönetmen koltuğunda oturan Kemal Başbuğ 15 kişiden oluşan bir ekiple büyük bir titizlikle klibin çekimlerini gerçekleştirdi.

Heyecanını dile getiren Melikzade, “Klip çekimi çok keyifli geçti Haluk Levent’le düet yaptığım için çok mutluyum. Bir hayalim daha gerçekleşti” şeklinde konuştu.

Çinare Melikzade Kimdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler