Ana SayfaKültür ve SanatMüzikÇinare Melikzade 'İhtiyacı Var' ile Müzikseverlerle Buluştu!

İlgili Postlar

Çinare Melikzade ‘İhtiyacı Var’ ile Müzikseverlerle Buluştu!

Karakteristik sesi ve bir o kadar da güzelliğiyle müzikseverlerin kendisini dinlemekten alıkoyamadığı Azeri şarkıcı Çinare Melikzade, Azerbaycan’ı fethettikten sonra, ‘İhtiycaı Var’ şarkısı ile Türk Müzik sektörüne de hızlı bir giriş yapıyor. Sözü Şükrü Kekevi ve müziği Emrah’a ait olan şarkının çekilen yeni klibi ise kısa sürede izlenme rekorları kırmayı başardı. 2 gün içerisinde 50 kişilik bir ekiple tamamlanan klip için Azerbaycan’ın en ünlü modacıları Çinare Melikzade’ye özel kıyafet tasarladı. Klibin yönetmen koltuğunda ise Emrah Özbilen oturdu.

Çinare Melikzade Kimdir

11 Temmuz’da Harbiye’de Sahne Alacak

11 Temmuz’da Harbiye Açıkhava Konseri’nde sahne alacak olan Melikzade’ye konserin ikinci yarısında Haluk Levent eşlik edecek ve birlikte düet gerçekleştirecekler. Sürpriz 2 şarkı seslendirecek olan güzel şarkıcı konser için özel kostüm siparişinde bulundu.

Düzenlemesi Göktuğ Şenkal’a ait olan şarkı, Avrupa Müzik etiketiyle dijital platformlarda yerini aldı.

Azerbaycan müzik sektörüne yeni bir soluk getiren Çinare Melizkzade; İran, Rusya, Amerika, Almanya, ve daha birçok ülkede konser anlaşmaları yaptı. Melikzade, kardeş ülke Türkiye’de ben de varım dedi. Sosyal medya üzerinde oldukça aktif olan ve videoları milyonlarca izlenen Melikzade Harbiye konseri için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi ve “Her şarkıcının olduğu gibi Harbiye Açıkhava en büyük hayalimdi. Bu proje onaylandığı günden beri uykularım kaçıyor. Gerçekleştiği için çok mutluyum. Umarım dinlemeye gelen herkes memnun kalır” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler