Ana SayfaKimdirÇinare Melikzade Kimdir?

İlgili Postlar

Çinare Melikzade Kimdir?

Çinare Melikzade Kimdir? Çinare Melikzade Kaç Yaşında? Çinare Melikzade Aslen Nereli? Çinare Melikzade Hangi Burç? Çinare Melikzade hakkında merak edilenler ve bilinmesi gerekenler detaylarıyla haberimizde…

Çinare Melikzade Kaç Yaşında? Çinare Melikzade Aslen Nereli? Çinare Melikzade Hangi Burç?

10 Ekim 1990 tarihinde Azerbaycan’ın Bakü şehrinde dünyaya gelmiştir. Şu anda 29 yaşında Çinare Melikzade terazi burcudur.

Bugün Doğan Ünlüler

Çinare Melikzade Kimdir?

Küçük yaşlarından itibaren müziğe ilgi duymaya başlayan Çinare Melikzade, Azerbaycan’ın ünlü müzisyenlerinden olan Oktay Zülfikarov’dan şan dersleri almıştır. 5 yıl boyunca müzik okulunda fortepiano dersleri alan Melikzade, Azerbaycan’da “Pöhre” , “Yeni Ulduz” ve Türkiye’de de “O Ses Türkiye” gibi ses yarışmalarında da yer almıştır. Aynı zamanda oyunculuk eğitimi de almış olan Çinare Melikzade çeşitli dizi ve sinema filmlerinde de yer almıştır. 2008-2012 yılları arasında ise Azerbaycan Güzel Sanatlar Üniversitesini (Medeniyet ve İncesenet Universitesi) okumuştur.

Yaptığı cover şarkılar yüz binlerce izlenen Çinare Melikzade, Mustafa, Haluk Levent, Rafet El Roman gibi Türkiye’nin ünlü sanatçıları ile düet yapmış ve beraber sahne almıştır. Başta Türkiye olmak üzere İran, Rusya, Amerika, Almanya ve daha birçok ülkede konser vermekte ve programlara konuk olmaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler