Ana SayfaDedikoduHalil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu El Ele Yakalandı

İlgili Postlar

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu El Ele Yakalandı

Kanal 7’nin sevilen dizisi Emanet’in, Yaman’ı Halil İbrahim Ceyhan ile Seher’i Sıla Türkoğlu arasında yeni bir aşk başladığı konuşuluyor. Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu el ele yakalandı. Uzun süredir hayranları tarafından birbirlerine yakıştırılan ikiliden, görüntülere ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

Hayranları Tarafından Çok Yakıştırılıyorlar

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen yapımı Emanet, hüzünlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla kısa sürede reytinglerde ilk 10’a girmeyi başardı. Hafta içi her gün izleyiciyle buluşan dizi, yakaladığı başarıyla sosyal medyada da sıkça konuşulmaya başlandı.

Özellikle dizinin başrollerinde yer alan Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu, izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. İkilinin en ufak adımını bile takip eden hayranları, Ceyhan ve Türkoğlu’nu birbirlerine çok yakıştırıyor. Yakıştırma haberlerinin sıkça gündeme geldiği bugünlerde, ikili hakkında tam da aşk iddialarını destekleyecek bomba bir video ortaya çıktı.

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu El Ele Yakalandı

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun el ele tutuştukları bir video paylaşıldı. Video sonrası ikilin hayranları duruma sevinirken, kimi kullanıcılar ise ikilinin rol gereği el ele tutuştuğunu söyledi. Video sonrası ünlü oyunculardan herhangi bir açıklama gelmedi.

Halil İbrahim Ceyhan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler