Ana SayfaKimdirHalil İbrahim Ceyhan Kimdir?

İlgili Postlar

Halil İbrahim Ceyhan Kimdir?

Kanal 7 ekranlarında yayımlanan “Emanet” dizisinin sevilen oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan kimdir? Halil İbrahim Ceyhan kaç yaşında? Halil İbrahim Ceyhan dizileri neler? Halil İbrahim Ceyhan filmleri neler? Halil İbrahim Ceyhan aslen nereli? Halil İbrahim Ceyhan hangi burç? Halil İbrahim Ceyhan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Halil İbrahim Ceyhan Kaç Yaşında? Halil İbrahim Ceyhan Aslen Nereli? Halil İbrahim Ceyhan Hangi Burç?

Halil İbrahim Ceyhan 1 Ocak 1986 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Halil İbrahim Ceyhan, Oğlak burcudur.

Halil İbrahim Ceyhan Kimdir?

Halil İbrahim Ceyhan eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır.  Müzik ve sinema sektöründe fotomodel, söz yazarı, şarkıcı, besteci ve aktör olarak pek çok dalla ilgilenen Halil İbrahim Ceyhan, Eylül 2019’da yayımlanan “Kendini Bana Bırak” isimli bir single çalışması vardır ve 1 milyona yakın izlenme elde etmiştir. 

2019 yılında “Hemen Döneriz” isimli filmle beyazperde de izleyici karşısına geçen Halil İbrahim Ceyhan, 2020 yılından beri ekranlara gelen Kanal 7’nin yeni dizisi Emanet’te ise Yaman karakterini canlandırmaktadır.

Halil İbrahim Ceyhan Dizileri

  • 2020 – Yemin

Halil İbrahim Ceyhan Filmleri

  • 2019 – Hemen Döneriz

Halil İbrahim Ceyhan Albümleri

  • 2019 – Kendini Bana Bırak
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler