Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Kendisini Dünya Starlarından Ayıran Özelliğini Açıkladı

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Kendisini Dünya Starlarından Ayıran Özelliğini Açıkladı

Şarkıcı Aleyna Tilki, katıldığı bir radyo programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aleyna Tilki kendisini dünya starlarından ayıran özelliği açıkladı. Tilki’nin sözleri gündeme damgasını vurdu. İşte Aleyna Tilki’nin o açıklamaları;

Tilki “Yanımda Olan Herkese Teşekkürler”

26 Şubat’ta tüm dünyada yayımlanan olan İngilizce şarkısı ‘Retrograde’in heyecanını yaşayan 20 yaşındaki popçu Aleyna Tilki gündeme bomba gibi düştü. En çok konuşulan konuların başında bulunan Aleyna Tilki’nin şarkısı çok beğenildi. Dua Lipa’nın da şarkıda imzası bulunurken Tilki gelen yorumlara “Yanımda olan herkese çok teşekkür ederim… Çok güzel mesajlar okudum. İnşallah ülkemi şimdiden itibaren hakkıyla temsil edebilirim” diyerek yanıt verdi.

Daha önce direk dansı dersi alan ve yüzü olduğu bir markanın reklam filminde direk dansı yapan genç şarkıcı, yeni klibinde de dans şovuyla konuşulmaya başladı. Uzay mekiğinde çekilen klipte yaptığı direk dansıyla dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki’nin hayranları, dans şovuna da övgü dolu yorumlar yağdırdı.

Aleyna Tilki: Mega insan oldum

Aleyna Tilki Yeni Şarkısı İçin Astroloğa Danıştı

İngilizce şarkısı Retrograde’in çıkış tarihini astrologtan aldığı tavsiye ile belirlediğini kaydeden Tilki, “Şarkının çıkış tarihini astroloğum verdi ve 26 Şubat’ta çıkardım” ifadesinde bulundu.

Aleyna Tilki Kendisini Dünya Starlarından Ayıran Özelliğini Açıkladı

Kendisini dünya starlarından ayıran özelliğine de değinen genç Aleyna Tilki, şunları söyledi: “Beni dünya starlarından ayıran şey Konya’da doğmuş olmam. Konya’da doğmak bana çok şey kattı. Şarkıma gelen sert eleştiriler kıskançlıktan.”

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler