Ana SayfaDedikoduHakan Sabancı ile Anılan Şeyma Subaşı'ndan Eski Sevgilisine Gönderme!

İlgili Postlar

Hakan Sabancı ile Anılan Şeyma Subaşı’ndan Eski Sevgilisine Gönderme!

Şeyma Subaşı, evlilik hazırlığı yaptığı ve sosyal medyada art arda romantik pozlar verdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi’den geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı’ndan eski sevgilisine gönderme geldi.

Şeyma Subaşı ile Hakan Sabancı Bebek’ te Görüntülendi…

Sosyetik iş adamı Hakan Sabancı ile Mohammed Alsaloussi ile ilişkisini bitiren ve İstanbul’ a geri dönen İnternet fenomeni Şeyma Subaşı’ nın yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları sonrasında, magazin ikilisi sosyal medya fenomeni Dila Tarkan’ ın düğün töreninde bir araya gelmişler ve orada yakınlaştıkları öne sürülmüştü…

Sosyal medyadaki Gossippastane hesabının ortaya attığı iddiasına göre ünlü ikili İstanbula döner dönmez buluştu.

Şeyma Subaşı Kimdir

Şeyma Subaşı’dan Mohammed Alsaloussi’ye Gönderme

İtalyan Dj Guido ile ayrıldıktan sonra mutluluğu Mısırlı iş insanında bulan Şubaşı, nikah masasına oturmak için gün sayarken, sürpriz şekilde Meedo’dan ayrıldığını duyurdu.

Subaşı’nın bu paylaşımı, eski aşkı Meedo’ya gönderme olarak yorumlandı. Sosyal medya kullanıcıları, “Eski sevgilin saf, nazik ve iyi bir ruha sahip değil miydi?” şeklinde yorumlarda bulundular.

Şeyma Subaşı’nın Filtresiz Pozları Gündem Oldu

Şeyma Subaşı, “Saygı çerçevesinde ilişkimizi bitirdik” dese de olayın perde arkasının hiç de öyle olmadığı iddia edilmişti. Buna göre; Şeyma, arkadaşlarıyla Meedo’nun dedikodusunu yaptı. Bunu öğrenen Mohammed Alsaloussi, sevgilisiyle tartışmaya başladı. Özür dilemek yerine “Ben Türkiye’ye dönüyorum” diyen Subaşı, sosyal medyada ayrıldıklarını duyurdu.

Subaşı’nın ayrılık hamlesinden sonrası Meedo’dan karşı atak gecikmediği de öne sürülmüştü. İş insanının, Şeyma’ya hediye ettiği arabayı geri istediği konuşuluyor.

Hakan Sabancı ile Anılan Şeyma Subaşı’ndan Eski Sevgilisine Gönderme!

Alsaloussi, geçtiğimiz gün Instagram hesabının hikayeler bölümünden kucağında bir bebekle çekilen fotoğrafını yayınlayarak, “Saf mutluluk, sevgi ve neşe” yazdı.

Subaşı ise Meedo’nun bu paylaşımından sadece birkaç saat sonra kızı Melisa ile çekilen bir karesini aynı şekilde sosyal medya hesabının hikayeler kısmından yayınlayarak, “Yanına geliyorum, benim en safım…” notunu yazdı.

Şeyma Subaşı’nın bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından Mohammed Alsaloussi’ye bir gönderme olarak yorumlanırken, ünlü ismin eski aşkıyla barışmak istediğini düşünenler de oldu.

Son İzi De Sildi

Bir dargın bir barışık aşklarını bitiren ikilinin yeniden bir araya gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, Şeyma Subaşı son hamlesi ile “Artık geri dönüş yok” mesajı vermişti.

Önce mutluluk pozlarını kaldıran fenomen, Meedo’ya dair son izi de silmişti. 1.5 yıl önce Meedo’nun adını koluna kazıtan Subaşı’nın, Instagram’ın hikaye bölümünden yayınladığı video ile dövmesinin üstünü kapattığı ortaya çıkmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler