Ana SayfaÜnlülerHadise'den Ayrılık İddialarına Yanıt

İlgili Postlar

Hadise’den Ayrılık İddialarına Yanıt

Geçtiğimiz gün Hadise ve Kaan Yıldırım aşkının sona erdiği magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hadise’den ayrılık iddialarına yanıt gecikmedi. Hadise Kaan Yıldırım’ın köpeği Benek’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla ayrılık iddialarına yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

Hadise Kimdir?

Kaan Yıldırım Kimdir?

Ayrılık İddialarına Fotoğraflı Yanıt

Oyuncu Kaan Yıldırım 2016 yılında evlendiği kendisi gibi oyuncu olan Ezgi Eyüboğlu’ndan 2019 yılında boşanmıştı. Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu boşanmanın ardından yeni aşklara yelken açtılar. Ezgi Eyüboğlu Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile birlikte olurken Kaan Yıldırım Hadise ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Seda Sayan kimdir?

Ezgi Eyüboğlu kimdir?

Oğulcan Engin Kimdir?

Bir süredir birlikte olan oyuncu Kaan Yıldırım ve Hadise aşlarına dolu dizgin devam ediyorlardı. Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımda bulunan çiftten ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sosyal medya hesaplarından birbirlerini ilişkilerinin başından beri takip etmeyen çiftin birlikte olan fotoğraflarını kaldırmaları ayrılık iddialarını güçlendirmişti.

Hadise, Kaan Yıldırım’a Şarkı Sözü ile Mesaj Yolladı!

Hadise’den ayrılık iddialarına fotoğraflı yanıt geldi. Kaan Yıldırım’ın köpeği Benek’in yatarken çekilen fotoğrafını Benek adına açtıkları instagram hesabından yayınlayan güzel şarkıcı, fotoğrafı “Yalan haberleri okudukça ben” notu ile paylaştı.

benek-hadise

Geçtiğimiz yılbaşında hayatında biri olduğunu söyleyen Hadise ilk olarak Kaan Yıldırım’ın köpeği Benek ile sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak yeni aşkının sinyallerini vermişti. Sonrasında ise Kaan Yıldırım ile fotoğrafını paylaşarak şu notu düşmüştü;

“Yanımda, sağımda, solumda ve ufkumda. Yanında… Yazında, kışında ve tüm baharlarında.”

Kaan Yıldırım ise baba olmak istediğini şu sözlerle dile getirmişti; “Doğru zamanda baba olmak isterim. Aile çok önemli bir şey. Benim de babamla aramdaki ilişki çok iyidir” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler