Ana SayfaÜnlülerŞevval Şahin'den Eleştirilere Yanıt

İlgili Postlar

Şevval Şahin’den Eleştirilere Yanıt

2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin’in yarı İngilizce yarı Türkçesi ile tepki toplamıştı. Konuk olduğu bir programda beslenme rutinini anlatan Şevval Şahin konuşurken ingilizce kelimeler kullanması tepki çekmişti. Şevval Şahin’den o eleştirilere yanıt geldi.

İngiltere’de Büyüdüm

Şevval Şahin sosyal medyanın diline düştü. Türkiye güzeli Şevval Şahin Youtube’da katıldığı bir programda beslenme rutinini anlatmış ve eleştiri yağmuruna tutulmuştu. İşte Şevval Şahin’in tepki alan konuşması;

Buradan çıkınca lunch’a (öğle yemeği) giderim. 8-9 gibi de akşam yemeği yerim. Sonra da benim binge eating modum (tıkınırcasına yeme) oluyor. Netflix and chill (dinlenme) yaparken ice cream (dondurma) olsun chips (cips) olsun chocolate (çikolata) olsun yiyorum yani. Junk food (abur cubur) tarafın hepsi var.

Miss Turkey 2018 birincisinin estetiksiz halleri!

Türkiye güzeli Şevval Şahin kendisine yöneltilen eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Şahin;

“6 yaşımdan sonra İngiltere’de büyüdüm” diyen Şahin, “18’ime kadar Türk arkadaşım yoktu. İngilizce ana dilim. Türkçemi iyi bir seviyeye taşıdığıma inanıyorum ama linç yiyorum. İnsanlar bunu özentilik olarak algılıyor” ifadelerini kullandı.

Şevval Şahin özel hayatı ve yaptığı partilerle sık sık gündeme gelirken bu kez konuşması ile gündeme geldi. Şevval Şahin kendisine yöneltilen mesafesiz parti eleştirilerine yanıt vermişti.

Demet Akalın, Burcu Kıratlı gibi ünlü isimlerin eleştirilerine maruz kalan Şevval Şahin,  “Önemsememek değil. Ben sözlerimde herkes değil, maksimum 10 kişi koronavirüs oldu dedim. O isimleri de tanımıyorum, bilmiyorum. Gerçekten ne dediler okumadım bile” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler