Ana SayfaÜnlülerHadise ve Mehmet Dinçerler Kaza Yaptı!

İlgili Postlar

Hadise ve Mehmet Dinçerler Kaza Yaptı!

Bir süre önce Mehmet Dinçerler ile mutlu bir aşka yelken açan ünlü şarkıcı Hadise sevenlerini korkuttu. Birlikte Çeşme’ye giden binen Hadise ve Mehmet Dinçerler kaza yaptı. Çift ölümden döndü. Kaza sonrası Hadise’den ilk açıklama geldi. Çiftin sağlık durumu nasıl? İşte o açıklama;

Çeşme Yolu Cehenneme Döndü!

Haftasonu için Çeşme’ye gitmek isteyen çift yolda çok kötü bir sürprizle karışılaştı.

Snob Magazin’in haberine göre; Dinçerler, direksiyon hakimiyetini kaybedince, sağa sola çarparak zor durabildi. O esnada şarkıcı Hadise’nin korkudan bayıldığı ve uzun bir süre boyunca da kendine gelemediği öğrenildi. Olay yerine giden polislerin ise aracı çekiciyle götürürken ikiliye, “Bu otomobilden nasıl sağ çıktınız? Allah korumuş” dediği de iddia ediliyor.

Kaza sonrasında hem Hadise, hem de Mehmet Dinçlerler büyük bir travma yaşadı. Bir süre kendilerine geldikten sonra Çeşme planlarından vazgeçen çiftin başka bir araçla İstanbul’a döndükleri öğrenildi.

Hadise’den Çocuk Açıklaması

Hadise ve Mehmet Dinçerler Kaza Yaptı!

Hadise, trafik kazası haberlerinin basına yansımasının ardından Twitter hesabından açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Kimseyi merak ve kaygı içinde bırakmak istemem. Ufak bir kaza atlattık ama çok iyiyiz. Herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım. Merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim”

Hadise’nin bu açıklamasının ardından binlerce seveni geçmiş olsun mesajları yağdırdı.

Hadise kimdir?

Mehmet Dinçerler Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler