Ana SayfaÜnlülerHakan Ural 'ın Tepki Çeken 'Sağlıkçılar' Açıklaması...

İlgili Postlar

Hakan Ural ‘ın Tepki Çeken ‘Sağlıkçılar’ Açıklaması…

Geçtiğimiz haftalarda corona virüs salgınına yakalanan ve durumu ağır olan Hakan Ural hastaneye kaldırılmış ve tüm svenlerini üzüntüye boğmuştu. Ünlü sunucu Hakan Ural, sağlıkçılar hakkında öyle bir açıklamaya imza attıki, twitter’ da adına “ÖzürDileHakanUral” başlık açıldı. İşte Detaylar ve Hakan Ural ‘ın O Açıklaması;

Hakan Ural Covid Sürecinde Yaşadıklarını Anlattı

Hakan Ural ‘ın Tepki Çeken ‘Sağlıkçılar’ Açıklaması…

Eskilerde oyuncu şimdi ise başarılı bir sunucu olan Hakan Ural’ a, Kanal D’ de, ‘Neler Oluyor Hayatta’ adlı programında sağlık çalışanlarıyla ilgili söylediği ifadeler yüzünden sosyal medyada tepki yağdı. Hastanelerde sağlıkçıların gelen hastalarla yakından ilgilenmemesi hakkında konuşan Hakan Ural, programdaki partneri Nur Tuğbaş Algül’ ün çocuğunu örnek vererek “Arden’i aldın götürdün. Senin ne yapacağını söyleyeyim mi? Gözünü çıkarırsın” demesi üzerine Nur Tuğbaş Algül ise “Yaparım” cevabını verdi.

Sosyal Medya Birbirine Girdi…

Kanal D’ de, ‘Neler Oluyor Hayatta’ adlı programında sunucu Hakan Ural, Kocaeli Devlet Hastanesi’ nde yaşanan olayları yorumlarken, Ünlü sunucunun sağlıkçılarla ilgili sarf ettiği cümleler sosyal medyada tartışma konusu oldu.

“Gözünü Çıkarırsın” İfadesi Fitili Ateşledi…

“Hiçbir şey yapmıyor. Doktor zaten böyle duruyor” sözleriyle yorumlarına  başlayan sunucu Hakan Ural, sunucu partneri Nur Tuğbaş Algül’ ün çocuğu olan Arden Namlı üzerinden bir atıfta bulunarak “Arden’i aldın götürdün. Senin ne yapacağını söyleyeyim mi? Gözünü çıkarırsın” dedi. Nur Tuğbaş Algül ise bu ifadelere karşılık olarak “Yaparım” cevabını verince olanlar oldu…

“Acil Servis Asla Kapanmaz” Diyerek Tepki Gösterdiler…

Sunucu Hakan Ural’ ın o açıklamalarının devamında; “Doktor da duvara yaslanmış. ‘Oğlum ölüyor’ diyorsun, ‘Ben eylemdeyim’ diyor” ifadelerini kullandı ve Hakan Ural, sosyal medyada büyük tepki gördü. “Acil servis asla kapanmaz” diyen sağlıkçılar ise, ünlü sunucunun bu ifadelerinden dolayı “ÖzürDileHakanUral” etiketi altında toplandılar.

Hakan Ural kimdir?

İşte Hakan Ural’ a Gelen Tepki Yüklü Twittler…

Hakan Ural Sağlıkçılar
Hakan Ural Sağlıkçılar
Hakan Ural Sağlıkçılar
Hakan Ural Sağlıkçılar
Hakan Ural eleştiri
Hakan Ural eleştiri
Hakan Ural eleştiri
Hakan Ural eleştiri
Hakan Ural eleştiri
Hakan Ural eleştiri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler