Ana SayfaÜnlülerCanan Ergüder Ekranlara Dönüyor

İlgili Postlar

Canan Ergüder Ekranlara Dönüyor

Menajerimi Ara dizisinden sağlık sorunları yüzünden ayrılmak zorunda kalan ünlü oyuncu Canan Ergüder tedavi sürecini tamamladı. Sağlığını geri kazanan güzel oyuncu Canan Ergüder ekranlara geri dönüyor. İşte ünlü oyuncunun yeni projesi;

Canan Ergüder’dan Samimi Açıklamalar

Geçtiğimiz ay filmin galası yapıldı. Ergüder, uzun zaman sonra ilk kez galada görüntülendi. Uzun bir süre sonra eşiyle yeniden aynı projede yer alan Ergüder samimi açıklamalarda bulundu.Sağlık durumu hakkında da açıklama yapan güzel oyuncu “Gayet iyiyim, toparlıyorum. Zor bir süreçti… Tedavim bitmek üzere. Kemoterapim bitti, radyoterapim de bitmek üzere” dedi.

“İçimde Yaşayan Bir Çocuk Var!’

Gördüğü kemoterapi sonucu dökülen saçlarının tekrar çıktığı görülen 44 yaşındaki oyuncu Canan Ergüder, son paylaşımında, “İçimde yaşayan bir çocuk var!’ adlı çalışma.” ifadelerini kullandı. Sanatçının bu fotoğrafına; Ayça Bingöl, Asuman Dabak, Demet Evgar, Ahsen Eroğlu, Asuman Dabak, Sercan Badur, Ayça Bingöl  ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi ünlüler yorum yaptı.

“Tetkiklerimi Yaptırdım.”

Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı’ndaki bir klinikten ayrılırken  objektiflere takılan Canan Ergüder, “Tetkiklerimi yaptırdım.” şeklinde bilgi vererek, “İyiyim, sağlıklıyım. Geri dönmeye çaba gösteriyorum. Kemoterapi ve radyoterapi bitti. Bundan sonra altı ayda bir kontrol var. Bu biten bir süreç değil, kontrol edilen bir süreç.” ifadelerini kullanmıştı.

Canan Ergüder kimdir?

Canan Ergüder Ekranlara Dönüyor

Kemoterapi ve radyoterapi tedavilerini geçtiğimiz günlerde tamamlayan Ergüder’in ailesiyle çektirdiği bu fotoğraf, sosyal medyada paylaşıldı ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Yeni proje öncesinde ailesiyle zaman geçiren güzel oyuncu “Oğlum” dizisiyle ekranlara geri döncek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler