Ana SayfaDizilerGülperi İzleyicileri Çok Şaşıracak!

İlgili Postlar

Gülperi İzleyicileri Çok Şaşıracak!

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları Gülperi dizisinin bu akşam yayınlanacak 15. bölümünde Gülperi’nin kocası ortaya çıkıyor.

Erkan Bektaş’ın oynadığı ve öldü sanılan Eyüp geliyor ama nasıl bir hikayeyle geleceğini herkes çok merak ediyor.

Eşinin ve çocuklarının yaşadıklarını öğrenip babasına cephe alıp aileyi mi toplayacak, yoksa Gülperi’nin kardeşinin ölümüne sebep olduğunu düşünen ailesinin iftiralarına mı inanacak?

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Gülperi dizisi yeni bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşanacak!

Şimdi herkes bu sorunun yanıtını bekliyor. Can’ı almak için Seyit’in evlenme teklif ettiği ve Kadir’in bir an olsun yanından ayrılmadığı Gülperi, kocasının dönmesiyle ne yapacak?

Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde Eyüp’ün Ejder’in mezarına gittiği görülmüştü. Annesiyle de kucaklaşan Eyüp, daha sonra Hasan ve Bedriye’yi buluyor. Çocuklar Eyüp’ü annelerine götürüyorlar. Gülperi, büyük bir şok yaşayacak.

Bu arada Kadir, Gülperi’nin yeni çalışmaya başladığı binaya taşınıyor. Şeyma’dan boşanan Kadir’in bu hamlesi, Gülperi’yi kızdırıyor. Kendisini zor durumda bıraktığını söyleyen Gülperi’yi Kadir, “Sana yakın olmak istiyorum” sözleriyle çok şaşırtacak.

Can, dedesinin velayetinde ve Gülperi onu almak için mücadele ederken, Seyit ona şok bir teklifte bulunuyor. Evlenmeyi öneren Seyit’in bu sözlerini duyan Hasan küplere binecek.

Tanıtımda Yakup’un tutuklandığı görüntüler de yer almakta.

İşte Gülperi 15. bölüm tanıtımı:

Gülperi son bölümde neler yaşandı?

Can’ın velayetinin Yakup’a verilmesiyle yıkılan Gülperi, Can’ı geri kazanmak için gece gündüz demeden çalışmak için büyük bedeller ödemeye hazırdır. Hasan ise mahkemede Gülperi’yle ilgili duyduklarının etkisiyle ondan yine uzaklaşır.

Kadir yaptıklarına daha fazla dayanamadığı Şeyma’nın önüne boşanma protokolünü yeniden sürer. Anne ve babasının boşanmasına tepkili olan Artemis ise Şeyma’nın Yakup’un avukatı olduğunu öğrenmesiyle bir kez daha yıkılacaktır.

Bedriye’nin başı Damla yüzünden yine derde girerken, Can bir daha annesi ve kardeşlerini göremeyeceğinden korkar. Seyit ise Gülperi’nin karşısına Can’ı geri alabilmesi için beklenmedik bir teklifle çıkagelir. Şaşkına dönen Gülperi’yi yeni sürprizler beklemektedir.

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın üstlendiği Gülperi’nin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler