Ana SayfaDizilerYayına maskeyle çıkan kadının itirafları kan dondurdu!

İlgili Postlar

Yayına maskeyle çıkan kadının itirafları kan dondurdu!

Yayına maskeyle çıkan kadının itirafları kan dondurdu! Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var isimli programda ilginç anlar yaşandı. Yayına yüzünde maske ile çıkan bir konuk, anlattığı hayat hikayesi ile hem stüdyodakileri, hem de ekran başındaki izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Detaylar haberimizde…

Nur Viral’e canlı yayında evlenme teklifi!

Yayına maskeyle çıkan kadının itirafları dehşete düşürdü

Beyaz TV ekranlarında ünlü sunucu Nur Viral’in sunumu ile yayınlanan Hayatta Her Şey Var isimli programda kan donduran bir konu işlendi. Programa yüzünde maske ile katılan bir konuk, sıra dışı hayat hikayesi ile herkesi üzüntüye boğdu.

İlk eşini depremde kaybetti

Programa katılan kadın konuk, ilk eşini Van depreminde kaybettiğini, kocasının hayatını kaybetmesinin ardından onun ailesinin kendisini zorla kayınbiladeri ile evlendirmeye çalıştığını, buna razı gelmeyerek ailesinin yanına kaçtığını anlatmaya başladı. İlk başlarda talihsizlikleri üzen kadın konuk, sözlerine dört yıl ailesi ile birlikte yaşadıktan sonra başka bir adam ile tanıştığını ve evlendiğini anlatarak devam etti.

İkinci evliliği hayatını alt üst etti

Talihsiz kadın, ikinci evliliği ile birlikte hayatının alt üst olduğunu anlattı. Çocuk sahibi olmak isterken başına gelenleri anlatan konuk, başına gelenleri şu sözler ile anlattı: Çocuğum olmuyordu. İki defa tüp bebek tedavisi denedim ama başarılı olmadı. Ben de ameliyat oldum. Ameliyatın ardından doktorlar bana geçmişte verem hastalığı geçirdiğimi ve rahmimin zarar gördüğünü söylediler. O zaman bir daha çocuğumun olmayacağını anladım. Ama bunu kocama ve ailesine anlatamadım. 5-6 yıldır evliyim ve uzun zamandır çocuğumun olmadığını gören ailesi beni dışlamaya, horlamaya, aşağılamaya başladılar. Evlendiğimden beri bana hep ‘dul’ diye hitap ettiler. Şimdi de kocamı benden ayırıp başka bir kadınla evlendirmek istiyorlar. Geçirdiğim ameliyat sonrasında doktor bana, ‘Senin ailende verem olan var mı?’ diye sordu. Ben verem olmuşum ve veremi atlatmışım. Ama haberim olmamış. Bu da rahmime epey zarar vermiş. Bunu bir tek annem ve kız kardeşim biliyor. Başka kimseye söyleyemedim. Tüp bebek de olmuyormuş. Gittiğim doktorlar da yüklü miktarda para istiyorlar. Kocam bana baktığında ‘Sen yüzüme kara yılan gibi gözüküyorsun’ derdi. İlerleyen zamanlarda kocamın cebinde bir muska buldum. Meğerse eşime benden ayrılması için büyü yapmışlar. Ben ilk kocamı depremde kaybettiğimde bir daha kimseyle evlenenem derken bu adam karşıma çıktı. Ve ben onun kokusu olmadan artık yaşayamam. Eşimi çok seviyorum. Tek isteğim anne olmak. Bu yüzden sizlerden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum. Buraya katıldığımı da eşim, annem ve kız kardeşim biliyor. Babam kalp hastası. Herkese söyleyemedim. Ben töre çocuğuyum. O yüzden yüzümü kapatarak çıktım buraya.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler