Ana SayfaDizilerGüldür Güldür Show bitiyor mu? Ali Sunal'dan flaş açıklama geldi

İlgili Postlar

Güldür Güldür Show bitiyor mu? Ali Sunal’dan flaş açıklama geldi

Güldür Güldür Show ile ilgili gündeme gelen iddialara karşın Ali Sunal’dan açıklama geldi. İşte Güldür Güldür Show’un devam edip etmeyeceği ile ilgili net bilgiler.

Show TV’nin sevilen programı Güldür Güldür Show ile ilgili Mesut Yar’ın dün köşesine taşıdığı iddialar sonrasında programın ekranlarda kalmayacağı ve yayın hayatını sona erdireceği konuşulmaya başlanmıştı. Pek çok oyuncunun kadrodan çıkması nedeniyle böyle bir kararın alındığını söyleyen Mesut Yar’ın ardından program ile ilgili Ali Sunal’dan net açıklamalar geldi.

Güldür Güldür Show bitiyor mu? Dün neler konuşulmuştu?

Güldür Güldür Show devam edecek

Ali Sunal’dan gelen yanıt, iddiaların geçerli olmadığını gösterdi. ‘Dinlenmiş, yenilenmiş bir şekilde devam’ diyerek iddiaların doğru olmadığını net bir şekilde söyleyen Ali Sunal, böylece konuşulan iddiaların da sona ermesini sağladı.

Güldür Güldür Show ne zaman başlayacak?

Programdan pek çok ismin ayrılması sonrasında programın nasıl devam edeceği merak edilmiş ve bu doğrultuda da programın sona erebileceği konuşulmuştu. En son programın önemli isimlerinden birisi olan İrem Sak’ın ayrılması ile birlikte kadronun eksildiği Güldür Güldür Show, yeni sezona biraz geç başlayacak. Eylül ayında başlayacak yeni sezona Güldür Güldür Show Ocak ayı itibari ile giriş yapacak. “Herkese ilgisi için teşekkür ederiz. Güldür Güldür Show dinlenmiş yenilenmiş bir şekilde en geç Ocak ayında bomba gibi devam edecek. Bizim dışımızda çıkan haberlere itibar etmeyin lütfen. Gülümsemeye devam’ diyerek konuyla ilgili detayları aktaran Ali Sunal, açıklaması ile yeni oyuncuların gelebileceğinin de mesajını verdi.

Mesut Yar’ın “İddia çok net. Show TV’nin lokomotif işlerinden “Güldür Güldür Show” önümüzdeki sezon ekrana gelmeyecek.” sözlerinin bu açıklamalar sonrasında geçerli olmadığı da görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler