Ana SayfaDizilerDarısı Başımıza 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Dizide neler olacak?

İlgili Postlar

Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Dizide neler olacak?

Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte sevilen dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar.

Ozan ve Öykü’nün hikayesini ekranlara getiren Darısı Başımıza, yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümü için yayınlanan Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı ile birlikte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklara dair ilk bilgiler verilirken, Öykü, Ozan ve Cem cephesinde nelerin yaşanacağı büyük merak uyandırıyor.

Darısı Başımıza oyuncu kadrosu

Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı neler söylüyor?

Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanı Öykü ve Ozan’ın arasının giderek daha da açıldığını ve gerilimin arttığını gösteriyor. Diğer yanda Cem ise hasta olmasına rağmen deli dolu bir hayat yaşar. Ozan, Öykü’nün Cem ile evlenmesi konusunda sert sözler söylerken tüm bunlar Öykü’nün kafasını karıştırır. İzmir’de Öykü’nün tanıştığı kişinin Ozan olduğunu öğrenen Rüya ise Öykü’ye yardım etmeye çalışır.

Diğer yanda kızının üzülmesini istemeyen Zerrin ise Canan’a katlanmaya çalışır. Canan’ın babasının defterini aldığını net bir şekilde öğrenen Zerrin, bu sefer çok daha kızar.

Yaşananlardan sıkılan Ozan ise her şeyi anlatmaya karar verir. Bu durumdan haberdar olan Öykü ise onu durdurmaya çalışır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler