Ana SayfaDizilerVampir dizisi Yaşamayanlar fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Vampir dizisi Yaşamayanlar fragmanı yayınlandı!

Türkiye’nin ilk vampir dizisi olacak Yaşamayanlar fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman kısa sürede ilgi görürken, Yaşamayanlar ile ilgili yeni gelişmeler haberimizde.

Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç Türkiye’nin önemli oyuncularını bir araya getiren ve sadece dijital platform üzerinde yayınlanacağı açıklanan vampir dizisi için uzun zamandan beri beklenen fragman yayınlandı.

Elçin Sangu kimdir?

İşte Yaşamayanlar fragmanı

Blu TV’de yayınlanacağı açıklanan dizi, bugüne kadar Türkiye’de yayınlanan tüm dizilerden farklı bir özelliğine sahip olması nedeniyle dikkat çekerken dizinin merak uyandıran ilk fragmanı da paylaşıldı.

Yaşamayanlar fragmanı şöyle;

Kerem Bürsin kimdir?

Dizi ekibinde kimler var?

Oyuncuları ile çok iddialı olan dizinin yapım ekibinde de yine güçlü isimler var. Şamil Yılmaz tarafından yazılan senaryoyu Tariel Meliava yönetiyor. Yapımcı olarak ise Bubi Film, Ran Film, Braveborn ve İstanbul ’74 ortak çalışması bulunuyor.

Birkan Sokullu kimdir?

Yaşamayanlar konusu ne?

Dizide ana karakter olan 164 yaşındaki Mia (Elçin Sangu), onun akıl hocası Karmen’in (Selma Ergeç) planı konu alınıyor. İkili planını gerçekleştirmek için İstanbul’a gelirken Dmitry’yi (Kerem Bürsin) öldürmek ve insan olmak amacındadır. Fakat çok güçlü olan Dmitry sanıldığı kadar kolay bir şekilde alt edilemez. Bu yolda Mia ve Karmen’e Numel (Birkan Sokullu) de yardım edecektir. İnsanlar ve vampirler arasında başlayan savaşta Mia iyice zorda kalırken Mia’nın hangi tarafta yer alacağı ve savaşın yönünü nasıl değiştireceği merak edilir.

Selma Ergeç kimdir?

Yaşamayanlar ne zaman yayınlanacak?

Dizinin Eylül ayı itibari ile yayında olacağı açıklandı. Tam tarihi ise henüz belli değil. Fakat Blu TV’de yayınlanacak olan dizinin kısa sürede ilgi çekmesi bekleniyor. Dizi için beklentiler şu an için çok yüksek olduğu gibi yayın sonrasında ilk tepkilerin nasıl olacağı da merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler