Ana SayfaDizilerDuymayan Kalmasın yayından kalkıyor mu? Seren Serengil'den açıklama

İlgili Postlar

Duymayan Kalmasın yayından kalkıyor mu? Seren Serengil’den açıklama

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu tarafından sunulan Duymayan Kalmasın programı ile ilgili iddialara Seren Serengil’den açıklama geldi. İşte detaylar.

Son günlerde yayından kalktığı yönünde iddialar ile gündeme gelen Duymayan Kalmasın programı hakkında programın sunucusu Seren Serengil açıklık getirdi.

Seren Serengil kimdir?

Duymayan Kalmasın bitiyor mu? Seren Serengil yanıt verdi

Daha önce Onur Akay tarafından gündeme getirilen iddialara göre iki yıldan beri Star TV’de yayınlanan programın sona erdiği ve bundan sonraki süreçte de yayınlanmayacağı belirtilmişti. Gündemde konuşulan tüm iddialar hakkında açıklama yapan Seren Serengil ise konuyla ilgili farklı bir noktaya değindi. “programın yayından kaldırıldığı doğru değil. Bizim sözleşmemiz iki yıldı Star TV ile ve bitti. O yüzden başka kanalla anlaştım” diyen Seren Serengil, durumun herhangi bir sorun kaynaklı olmadığını ve sözleşme dahilinde Star TV’deki yayın hayatının Duymayan Kalmasın için sona erdiğini açıkladı.

Instagram hesabından açıkladı

İddialara karşılık Instagram hesabından yazılı bir açıklama da yapan Serengil, “Duymayan Kalmasın iki yıldır reyting rekoru kıran gündemi belirlemiş olan bir programdır. Bu kadar yüksek reyting alan bir programın istenmemesi mümkün değildir. Bizim sözleşmemiz iki yıldı ve bitti o nedenle başka bir kanalla anlaştım. Eylül’de orada karşınızda olacağım.”

Duymayan Kalmasın hangi kanalda yayınlanacak?

Seren Serengil’in bu açıklamaları sonrasında programın hangi kanalda yayınlanacağı merak edilse de ünlü isim kanal ismi verdi.

Star TV magazin dönemini bitiriyor

Duymayan Kalmasın ile sözleşmenin yenilenmemesi ise Star TV’nin aldığı karara dayanıyormuş. Bu konuda da “Ayrıca Star TV duyduğumuza göre artık magazin yapmayacakmış Star Life’da yokmuş bizden memnun olmamış olsaydı kanalımız bizi gönderir başka magazin programı koyardı göreceksiniz ki koymayacak” şeklinde açıklama yapan Serengil, bundan sonraki süreçte Star TV’de magazin programının yer almayacağını da bu şekilde açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler