Ana SayfaÜnlülerGülçin Ergün'den Yeni Paylaşım Geldi

İlgili Postlar

Gülçin Ergün’den Yeni Paylaşım Geldi

1 ay önce Çeşme otobanında geçirdikleri trafik kazasında hayat arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden Gülçin Ergün’den yeni paylaşım geldi. Ünlü şarkıcının paylaşımı herkesi duygulandırdı. İşte Gülçin Ergün’ün o paylaşımı;

Sevgilisini Kaybetti

13 Aralık’ta İstanbul-İzmir karayolunun Susurluk ilçesinde Erdal Şeyda Lafçı komutasındaki bir otomobil, Cengiz Yücel’in komutasındaki TIR’a çarptı, TIR yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybetti. Kazada Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybederken, Hepsi Grubu’nun eski solisti Gülçin Ergül de yanında yaralandı. Ergül, tedavi için Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazada Sevgilisini Kaybeden Gülçin Ergül ‘den İlk Açıklama!…

Cemre Kemer Kendini Savundu

Kemer “Trafik kazasında sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül için eski Hepsi grubu üyeleri olarak sosyal medyada paylaşım yapmamanız çok eleştirildi. Neden paylaşım yapmadınız?” sorusu yöneltildi.

Kemer şöyle yanıt verdi:

“Bu konu hakkında açıklama yapmayı bile ayıp buluyorum. Siz böyle korkunç bir olay yaşayan yakınınıza sosyal medyadan taziyede bulunur musunuz? Bu ayıp bir şey, bunu şova çevirmek. Ne yapsaydım yani, onunla özelden iletişime geçmeyip takip edenlerin merakı gitsin diye sosyal medyadan mı paylaşsaydım? Kimse bu konuyu şova dönüştüremez.”

Bunun üzerine yöneltilen “Gülçin Ergül’ü ziyarete gittiniz mi?” sorusu üzerine de şöyle dedi:

“Yok gitmedik. Bildiğim kadarıyla İstanbul’da çok fazla durmak istemiyor ama kendi açıklamadığı şeyi söylemek bana düşmez.”

Gülçin Ergül Kimdir?

Gülçin Ergün’den Yeni Paylaşım Geldi

Evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisinin ölümü nedeniyle zor zamanlar geçiren ve psikolojik destek alan Ergül, Instagram sayfasında yeni bir paylaşım yaptı.

Gülçin Ergül, fotoğrafa “Bir ay olmuş… Zaman kavramım yok. Ağlayarak yürüyordum, karşıma çıktı” notunu düştü.

Her ne kadar yansıtmasa da hala olayın şokunda olan Gülçin Ergün’ün bu acısını bizlerde sevenleri gibi paylaşıyor ve ünlü şarkıcıya temenniler diliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler