Ana SayfaDedikoduGuaido Senia'dan Karantina İsyanı!

İlgili Postlar

Guaido Senia’dan Karantina İsyanı!

Bir süredir sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı’yla aşk yaşayan Guaido Senia geçtiğimiz günlerde İstanbul’a geldi. Virüs nedeniyle hem sevgilisine daha yakın olabilmek, hem de en güvende olan alanda kalmak isteyen Guaido Senia’nın Türkiye’ye gelişi olay oldu. Guaido Senia’dan karantina isyanı geldi!

Yasağa Uymadılar!

Corona virüsü salgını nedeniyle yurt dışından gelenlerin 14 gün boyunca evlerinde kalmaları gerekiyor. Ancak Guiado Senia ve Şeyma Subaşı bu yasağı ihlal edince sosyal medyadan gelen tepkiler çığ gibi yükselmeye başladı. Buna karışılık olarak açıklama yapan Şeyma Subaşı kendisinin karantina altına alınmasına gerek olmadığını, ve bir süredir yurt dışına çıkmadığını açıklamıştı. Ancak bu açıklama Guiado Senia’ya karşı olan tepkileri azaltmadı.

Şeyma Subaşı’nın İtalyan Sevgilisi Korona Tedbirine Uymayınca Bakanlık Harekete Geçti!..

Uyarı Aldılar!

Guaido Senia’nın yurt dışından ülkeye giriş yapması üzerine sosyal medyadan gelen tepkilere Şeyma Subaşı “Guaido yaklaşık 1 aydır İtalya’da bulunmadı. Beraber Courchevel’deydik. Sonrasında kendisi Tel Aviv’e geçti. 2 hafta orada karantinada kaldı. Testleri yapıldı. Ve sonra buraya uçabildi. İtalyan pasaportu taşıyor olması, İtalya’dan gelmiş olması anlamına gelmiyor.” açıklaması yapmış ve Trendtopic’lerde yer almak istemediğini söyleyerek sağlık bakanlığının daha önemli işleri olduğunu vurgulamıştı. Ancak bu açıklama çiftin karantinaya alınmasına engel olmadı ve çift 14 gün kuralına uymaları konusunda uyarı aldı.

Guaido Senia’dan Karantina İsyanı

Sosyal medyadan artan tepkiler Guaido Senia ve Şeyma Subaşı’nı 14 gün kararına uymak zorunda bırakmıştı. Birkaç gündür evden çıkmayan çift sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Dün Instagram hesabından bir hikaye paylaşan Guaido Senia “İki ülkede test yapılıp negatif çıkmama rağmen iki kez karantinada tutulan tek ben varımdır. Guinness kazanır mıyım?” yorumuyla karantinaya isyan etti.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Guido Senia'dan Karantina İsyanı
Guaido Senia’dan Karantina İsyanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler