Ana SayfaÜnlülerTuğçe Hazar İddialı Geliyor!

İlgili Postlar

Tuğçe Hazar İddialı Geliyor!

Popun en yeni isimlerinden olan Tuğçe Hazar, adeta pop müzik bitti diyenlere meydan okuyor. Hazar ilk şarkısını paylaştı. Tuğçe Hazar İddialı Geliyor

Genç şarkıcı Tuğçe Hazar’ın yeni şarkısının sözleri kendisine ait olup müziği Hazar ve Hasan Sarıçelik’e ait.

Tuğçe Hazar Kimdir?

Tuğçe Hazar İddialı Geliyor!

Çocukluğundan itibaren müzikle iç içe olan Tuğçe Hazar aynı zamanda spor, dans ve oyunculukla da son derece ilgili bir hayat sürüyor. Başarılı genç sanatçı ilk şarkısı olan “Hep Sen”i takipçileri ile paylaştı. Şarkının sözleri kendisine müziği Hazar ve Hasan Sarıçelik’e ait. Ayrıca şarkının düzenlemesi de Hasan Sarıçelik’e emanet edildi. Şarkının video klip yönetmenliğini de Ozan Gülümser üstlendi.

Noya Yapım etiketi ile çıkan “Hep Sen” Netd adlı YouTube müzik kanalında yayınlandı. Kısa süre içinde 100 bin izlenmeyi aşan klipte genç solist, kendisine has yorumla tüm dikkatleri üzerinde topladı. Klipte Taner Ekip şarkıcının kuaförlüğünü yaparken makyajı, Hazal Tanrıverdi’nin dokunuşuyla gerçekleşti. Styling’ini de kendisi yapan Tuğçe, takipçilerinin “Ne kadar tatlı bir kız. Hem söz yazıp, hem müzik yapıp hem de kıyafetleri seçmiş. 10 parmağında 10 marifet” yorumlarını mutlulukla karşıladı.

Başarılı ve genç şarkıcı yeni şarkısı ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu:

Pop müzik öldü diye bir moda çıkardılar. Pop müzik ölmedi. Her gün yeni şarkı çıkaran bir sürü arkadaşımız var. Keza biz de öyle. İlk şarkımızı sunduk. Aylar süren bir çalışma sonucunda bir bebek dünyaya getirdik diyebiliriz. Umarım sevenlerimiz ‘Hep Sen’ adlı çocuğumuzu bağrına basar. Her gün üretimin olduğu bir sektörün biteceğini düşünmüyorum. Bence bunları söyleyenler bitmiş olabilir.

Tuğçe Hazar Instagram

Hep Sen Şarkısının Klibini Buradan İzleyebilirsiniz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler