Ana SayfaÜnlülerGökhan Tepe: Çöp poşetlerinin dolmadan atılmasına sinir oluyorum, israf!

İlgili Postlar

Gökhan Tepe: Çöp poşetlerinin dolmadan atılmasına sinir oluyorum, israf!

Gökhan Tepe: Çöp poşetlerinin dolmadan atılmasına sinir oluyorum, israf! Ünlü şarkıcı Gökhan Tepe, samimi açıklamaları ile dikkat çekti. Özellikle de, çöp poşetleri ve israf konusundaki açıklamaları ilgi gördü. Gökhan Tepe, “Çöp poşetlerinin dolmadan atılmasına sinir oluyorum.” dedi. Gökhan Tepe, neden bu duruma sinir oluyor? Detaylar haberimizde…

Gökhan Tepe’nin Son Hali Şaşırttı!

Gökhan Tepe’den samimi açıklamalar

Ünlü şarkıcı Gökhan Tepe, Emre Saygı’nın sunduğu Türkiye’nin ilk interaktif programı “Hadi Be” programının konuğu oldu. Gökhan Tepe, Emre Saygı’ya samimi açıklamalarda bulundu.

Gökhan Tepe kimdir?

Çöp poşetlerinin daha dolmadan atılmasına sinir oluyorum

Gökhan Tepe, israf konusundaki düşüncelerini ve hassasiyetini anlatarak “Aslında müsrifliği sevmem, biraz tutumlu olmak lazım devir o devir, israf eden iflas eder. Biz de israfı sevmiyoruz. Çok enteresan şeyler var mesela evde çöp poşetlerinin daha dolmadan atılmasına sinir oluyorum, yani ona verilen paraya günah değil mi? Doldur ondan sonra at, israfa gerek yok.” diye konuştu. Ünlü şarkıcı Gökhan Tepe’nin açıklamalarından tutumlu olduğu, israfı sevmediği anlaşıldı.

Gökhan Tepe, geçtiğimiz haftalarda yeni albümü ‘Yaz 2018’ ile sevenlerinin karşısına çıktı. Tepe, albümle ilgili duygularını “Yepyeni bir dönemin başlangıcındayım. Sanat hayatımın en verimli sürecinde derin hisler ve samimi duygularımla hazırladığım yeni albümümü sizlerin beğenisine sunarken, tarihe iftiharla not düşüyorum; Yaz 2018…” diye aktardı. Gökhan Tepe, yeni albümü ile yaza damgasını vuracak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler