Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ın hacizle boğuşan eşi Okan Kurt'tan ilk açıklama geldi!

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın hacizle boğuşan eşi Okan Kurt’tan ilk açıklama geldi!

Demet Akalın’ın hacizle boğuşan eşi Okan Kurt’tan ilk açıklama geldi! Şirketin dar boğazda olduğu ve haciz işlemleri yapıldığı iddiaları ile gündeme gelen Okan Kurt, haciz konusunda beklenen açıklamayı yaptı. Okan Kurt gerçekten haciz yaşadı mı? Şirketi zor durumda mı? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’a haciz şoku! Hacizlerle boğuşuyorlar!

Okan Kurt’a haciz şoku

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, sahibi olduğu şirketin ve tırların haciz işlemi ile karşı karşıya kaldığı şeklindeki iddialar ile gündeme geldi. İddiaların ardından Okan Kurt avukatı Mehmet Durmaz aracılığı ile hemen bir açıklama yayınladı.

Demet Akalın kimdir?

Okan Kurt’tan haciz açıklaması

Okan Kurt ve ailesine ait Martaş Uluslararası Taş. İnş. Şirketi’nin borçları nedeniyle mal varlıklarına haciz işlemleri başlatıldığının duyulmasının ardından, Okan Kurt avukatı Mehmet Durmaz aracılığı ile bir açıklama yayınladı. O açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bugün basına çıkan haberlerle ilgili müvekkilim Okan Kurt ve Martaş şirketi adına yapılan haberlere cevap vererek sayın kamuoyunu aydınlatma gereğimiz doğmuştur. Ülkemizdeki döviz hareketliliğinin, sektördeki üst rekabet ve müvekkil şirkete yapılan saldırılar sonucunda, dar boğaza düşerek finansal problemler yaşamasına sebep olmuştur. Bu süreç 3 aydır başlamış durumdadır ve bu sürede Türkiye’nin devi olan bir otomotiv şirketine bütün borç kapatılmıştır. Sıralı bir şekilde şirketin bütün mal varlığı ile borçların tamamı kapatılacaktır. Bu süreç zaman yayılarak sıralı bir şekilde yapılacaktır. Müvekkil Şirket yöneticileri bütün alacaklılarla görüşmelerini devam ettirerek, karşılıklı anlayış çerçevesinde süreci devam ettirmektedirler. Bugün Basına yansıyan haber 3 aydır yaşanan bir süreç olmak ile beraber bu süreçte müvekkilin ticari ilişkisi olan firmalar ve çalışılan bütün bankalara anlayışlarından dolayı teşekkür ederiz.

Okan Kurt kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler