Ana SayfaÜnlülerDarısı Başımıza reyting düşüşü ile tehlike altında!

İlgili Postlar

Darısı Başımıza reyting düşüşü ile tehlike altında!

Başrollerinde Ozan Dolunay ve Elif Doğan’ın yer aldığı Darısı Başımıza reyting sonuçlarında dibi gördü. Bu durum dizinin yayınlanmama riskini de beraberinde getirdi.

Yaz dönemine iddialı bir şekilde giriş yapmasına karşın senaryo ve sahneler nedeniyle eleştiri toplayan ve beklentileri karşılayamayan Darısı Başımıza, son bölümü ile reyting sıralamasında altlarda yer aldı. Kadrosunda Açelya Topaloğlu ve İbrahim Kendirci gibi ünlü isimler olmasına karşın beklentileri şu ana kadar tam olarak karşılamayan Darısı Başımıza dizisini Çetin Kaya masaya yatırdı.

Darısı Başımıza oyuncu kadrosu

“Dizi sert bir düşüş yaşadı”

Milliyet yazarlarından Çetin Kaya dizinin son bölüm itibari ile reyting durumunu değerlendirdi. Dizi hakkında durumun çok da iç açıcı olmadığını söyleyen Kaya, “Başımıza dizisi bu hafta reytinglerde çok sert bir düşüş yaşadı… Dünya Kupası maçının olması da reytinglerdeki düşüşün bir nedeni ama diğer diziler maçlardan bu kadar etkilenmiyor… Darısı Başımızda dizisinin 3 altına düşmesi doğru düzgün rakip bir dizi yokken düşündürücü… Dizi 2. Bölümü ile Total de 3.27 reyting ile 2. Sırada AB de ise 2.67 reyting ile 3. Sırada yer alabildi… Dizinin share oranları ise gerçekten çok düşük… 10 share i bile zor alan dizi reytinglerde hüsrana uğradı…” dedi.

“Sahneleri beğenilmiyor”

Darısı Başımıza dizisinde izleyicilerin en çok tepki gösterdiği konuların başında sahneler yer alıyor. Sahneler beğenilmediği gibi dizinin enerjisi de düşük bulunuyor. Sosyal medyada dahi diziyle ilgili bu tip değerlendirmeler yapılırken Darısı Başımıza’nın bundan sonraki süreçte durumu toparlaması zorunlu görünüyor.

“Vasattı”

Dizide iki aileyi bir araya getiren yemek sahnesini de değerlendiren Kaya, “Dün akşam göz attığım kadarı ile dizide çekilen yemek daveti sahneleri ve lansman sahneleri bana göre gerçekten vasattı… Özellikle iki aile arasındaki tartışma replikleri falan çok kötüydü… İşin teknik boyutu ise gerçekten bana göre rezaletti… Çekim açıları saçma sapandı bir ara oyuncuların kafalarının yarısını çeyreğini falan gördük… Dış mekan çekimleri de çok sorunlu… Senaryo ise klişelerle dolu ve çok sıradan… İzleyiciyi ekranda tutabilecek sahneler bana göre dün akşam verilen bölümde benim izlediğim kadarı ile yoktu…” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler