Ana SayfaDedikoduGökhan Çıra'dan Boşanan Selin Ciğerci İmaj Değiştirdi

İlgili Postlar

Gökhan Çıra’dan Boşanan Selin Ciğerci İmaj Değiştirdi

Geçtiğimiz haftalarda Gökhan Çıra ile yollarını ayıran Selin Ciğerci ayrılık sürecinin ne kadar zor olduğunu göz yaşları içinde anlatmıştı. Gökhan Çıra’dan boşnan Selin Ciğerci imaj değiştirdi. Ciğerci sarı saçlarına veda etti. İşte Ciğerci’nin yeni imajı;

Selin Ciğerci’ den Ayrılan Gökhan Çıra Bombayı Patlattı…

Ünlü Instagram fenomeni Selin Ciğerci’ le evliliğini bitiren futbolcu Gökhan Çıra, yepyeni açıklamalar gerçekleştirdi. Ünlü futbolcu yuvasının sonlanmasının ihanet gibi bir olayın bahsinin bile yapılamayacağını ünlü fenomenle severek ayrıldıklarını ifade etti.

Ünlü futbolcu; “Ben Selin’i tanıdığımda hiçbir şeyi yoktu benim de yoktu ama futbolcuydum. Selin’in ne işi vardı ne güzellik merkezi. Biz her şeyi beraber yaptık. Boşanırken de kimse bir şey istemedi, birlikte bölüştük” demişti

Gökhan Çıra Kimdir?

Selin Ciğerci Göyaşlarına Hakim Olamadı

Evlilikte maddiyata önem vermediğini söyleyen Ciğerci, “Benim için mantık ve para geri planda. İki oda bir salon evim olsun. Eşim de ben de işe gideyim. Akşam evde cips yiyip televizyon izleyelim” dedi.

Selin Ciğerci Kimdir?

Sunucu Esra Eron’un “Mantık evliliği mi aşk evliliği mi?” sorusuna “Ben duygusal bir insanım benim için tabii ki aşk evliliği” cevabını veren Ciğerci, Gökhan Çıra ile severek boşandığını da itiraf etti. Boşanmasının ardından Bir Başka Güzel programında jürilik yapmasını reklam olarak düşünenlere de tepki gösteren Ciğerci, “Evliliğimi reklam için kullanmam. Reklam olsun diye boşanıp evleri ayırarak niye masraf yapalım ki” dedi. Konuşurken eski günlerini hatırlayan Ciğerci, canlı yayında zaman zaman gözyaşlarına da hakim olamadı.

Gökhan Çıra’dan Boşanan Selin Ciğerci İmaj Değiştirdi

Son günlerde Deniz Akkaya’yla girdiği polemiklerle ve  Gökhan Çıra ile boşanmasıyla gündemden düşmeyen Selin Ciğerci, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. Sarı saçlarına veda eden Selin Ciğerci saçlarını siyaha boyattı. Ciğerci’nin yeni imajı sevenleri tarafından çok beğenildi.

Selin Ciğerci Hakkında Ağızları Açık Bırakan İddialar

Selin Ciğerci paylaşımına “Ama şimdi ne yazıyımki yaaa ben size bıraktım hanımlar dökün içinizi arada açın izleyin başladı program öptüm” notunu düştü.

Selin Ciğerci’nin saçlarının peruk olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler