Ana SayfaDizilerGizli Saklı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz'ın Pamir Hakkındaki Düşüncesi Değişmeye...

İlgili Postlar

Gizli Saklı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz’ın Pamir Hakkındaki Düşüncesi Değişmeye Başlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Gizli Saklı, 6. yeni bölümüyle 20 temmuz çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Aynur’un aramasıyla ortalık karışır. Levent, hemen telefonu Naz’a verir. Naz, annesine gizli görevde olduğunu söyleyemez. Kızının evlendiğini düşünüp şoka girer. Naz, hemen ertesi gün annesinin yanına gidip onun isteklerini yerine getirir. Pamir, Levent olarak Naz’ı ondan ister. Bu arada Tarık, Pamir’e çok güvenir ve ona iş birliği teklif eder. Gizli Saklı 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Naz’ın, Pamir hakkındaki düşüncesi değişmeye başlıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Naz’ın Pamir Hakkındaki Düşüncesi Değişmeye Başlıyor!

Gizli Saklı 6. bölüm 1. fragmanında; Sadullah, Naz ile Pamir’in kendilerinden habersiz kına gecesi yaptığını öğreniyor. Pamir, geceleri eve geç gelmeye başlayınca Naz onu merak ediyor. Eve geç saatte gelen Pamir, Naz’ın hasta olduğunu fark ediyor ve başından bir an olsun ayrılmıyor. Naz, Pamir’in sabaha kadar başında beklediğini görünce onun hakkındaki düşüncesi değişmeye başlıyor.

İşte Gizli Saklı 6. bölüm 1. fragmanı…

GİZLİ SAKLI 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, Naz’ın telefonunu açıp karşısında Naz’ın annesini görünce hemen Pamir’e telefonu verir. Aynur, kızının evli olduğunu orada öğrenir. Naz, hemen telefonu alıp içeri geçer. Ona gizli görevde olduğunu anlatmaya çalışırken Pamir içeri girer ve ona engel olur. Aynur, kızının kendisinden gizli evlendiğini öğrenip büyük bir şoka girer.

Hemen, kızından Türkiye’ye gelmesini ister. Oda, kocasıyla birlikte ilk uçakla Londra’dan Türkiye’ye geleceklerini söyler. Naz, Pamir’le birlikte Londra’dan geliyormuş gibi valiz hazırlayıp annesinin yanına gider. Aynur, Levent olarak tanıdığı Pamir’den evden çıkmasını ve akşam ailesiyle birlikte gelip kızını istemesini söyler.

Pamir, gizli görevleri bozulmasın diye bu teklifi kabul eder ve Ferhat’a durumu anlatır. Ferhat, Çiçek’le birlikte Naz’ı istemek için Aynur’un evine gider. Eve girdiklerinde büyük bir kalabalıkla karşılaşırlar. Pamir, kalabalığı görünce artık gizli bir görev kalmadığını düşünmeye başlar. Bu durumu da amirlerine anlatamaz. Ferhat’la birlikte bu işi yalnız çözmek ister.

Bu arada Zeynep, Pamir’in yani Levent’in telefonunu bulup onu arar ve görüşmek ister. Oda müsait olmadığını söyler. Zeynep ise, sürekli Pamir’e mesaj yazıp onunla görüşmek için ısrar eder. Kız isteme töreni olur.

Daha sonra Aynur, ailesinden kalan son tarlayı satmaya gider. Tarlayı sattıktan sonra Naz’dan, kocasının ailesiyle düğün alışverişine gidileceğinin haberini verir. Aynur, öncelikle kuyumcuyu gidip kızı için takı alınmasını ister. Kendisi de kızına takılar alıp oradan çıkarlar.

Ancak çıkışta bir kapkaççı Aynur’un para dolu çantasını çalar. Naz, Pamir’le birlikte kapkaççıyı bulup çantayı geri alır. Zeynep ise, Pamir’i arayıp onunla buluşmak istediğini söyler. Pamir, onunla buluşmaya gider. Zeynep Pamir’e, ailesinden uzak durmasını isteyip onu uyarır.

Tarık işlerini büyütmek ister. Pamir, yani Levent’e güvendiği için onunla çalışmak ister. Onu arayıp buluşur. Pamir, onun sevkıyat teklifini kabul eder. Taşınacak malları gördüğü sırada yerdeki dinleme cihazını görür. Aynı anda Adem’de dinleme cihazını görür.

Gizli Saklı 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tarık Pamir’e İşbirliği Teklif Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler