Ana SayfaDizilerGizli Saklı 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tarık Pamir'e İşbirliği Teklif Ediyor!

İlgili Postlar

Gizli Saklı 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tarık Pamir’e İşbirliği Teklif Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Gizli Saklı, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aynur’un aramasıyla ortalık karışıyor. Levent, hemen telefonu Naz’a veriyor. Naz, annesine gizli görevde olduğunu söyleyemiyor. Kızının evlendiğini düşünüp şoka giriyor. Naz, hemen ertesi gün annesinin yanına gidip onun isteklerini yerine getiriyor. Pamir, Levent olarak Naz’ı ondan istiyor. Bu arada Tarık, Pamir’e çok güveniyor ve ona iş birliği teklif ediyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tarık Pamir’e İşbirliği Teklif Ediyor!

Gizli Saklı 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zeynep, Naz’ın telefonunu açıp karşısında Naz’ın annesini görünce hemen Pamir’e telefonu veriyor. Aynur, kızının evli olduğunu orada öğreniyor. Naz, hemen telefonu alıp içeri geçiyor. Ona gizli görevde olduğunu anlatmaya çalışırken Pamir içeri giriyor ve ona engel oluyor. Aynur, kızının kendisinden gizli evlendiğini öğrenip büyük bir şoka giriyor.

GİZLİ SAKLI 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hemen, kızından Türkiye’ye gelmesini istiyor. Oda, kocasıyla birlikte ilk uçakla Londra’dan Türkiye’ye geleceklerini söylüyor. Naz, Pamir’le birlikte Londra’dan geliyormuş gibi valiz hazırlayıp annesinin yanına gidiyor. Aynur, Levent olarak tanıdığı Pamir’den evden çıkmasını ve akşam ailesiyle birlikte gelip kızını istemesini söylüyor.

Pamir, gizli görevleri bozulmasın diye bu teklifi kabul ediyor ve Ferhat’a durumu anlatıyor. Ferhat, Çiçek’le birlikte Naz’ı istemek için Aynur’un evine gidiyor. Eve girdiklerinde büyük bir kalabalıkla karşılaşıyorlar. Pamir, kalabalığı görünce artık gizli bir görev kalmadığını düşünmeye başlıyor. Bu durumu da amirlerine anlatamıyor. Ferhat’la birlikte bu işi yalnız çözmek istiyor.

Bu arada Zeynep, Pamir’in yani Levent’in telefonunu bulup onu arıyor ve görüşmek istiyor. Oda müsait olmadığını söylüyor. Zeynep ise, sürekli Pamir’e mesaj yazıp onunla görüşmek için ısrar ediyor. Kız isteme töreni oluyor.

Daha sonra Aynur, ailesinden kalan son tarlayı satmaya gidiyor. Tarlayı sattıktan sonra Naz’dan, kocasının ailesiyle düğün alışverişine gidileceğinin haberini veriyor. Aynur, öncelikle kuyumcuyu gidip kızı için takı alınmasını istiyor. Kendisi de kızına takılar alıp oradan çıkıyorlar.

Ancak çıkışta bir kapkaççı Aynur’un para dolu çantasını çalıyor. Naz, Pamir’le birlikte kapkaççıyı bulup çantayı geri alıyor. Zeynep ise, Pamir’i arayıp onunla buluşmak istediğini söylüyor. Pamir, onunla buluşmaya gidiyor. Zeynep Pamir’e, ailesinden uzak durmasını isteyip onu uyarıyor.

Tarık işlerini büyütmek istiyor. Pamir, yani Levent’e güvendiği için onunla çalışmak istiyor. Onu arayıp buluşuyor.  Pamir, onun sevkıyat teklifini kabul ediyor. Taşınacak malları gördüğü sırada yerdeki dinleme cihazını görüyor. Aynı anda Adem’de dinleme cihazını görüyor.

Gizli Saklı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Pamir Naz’ı Annesinden İstemeye Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler