Ana SayfaÜnlülerGizem Karaca sessizliğini bozdu... İşte detaylar!

İlgili Postlar

Gizem Karaca sessizliğini bozdu… İşte detaylar!

Gizem Karaca, dün akşam rol aldığı “Hürkuş: Göklerdeki Kahraman” filminin galasına katıldı. Magazincilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan güzel oyuncu Gizem Karaca, basın ile konuştu. Peki güzel oyuncu Gizem Karaca neler söyledi? Tüm soruları cevapladı mı? İşte detaylar…

Gizem Karaca’dan esrar öğütme makinesi açıklaması: Sarımsak öğütmek için aldım!

Gizem Karaca, Eşim Destek Oluyor…

Güzel oyuncu Gizem Karaca güzelliği ile gecede dikkat çekti. Gizem Karaca’ya hapis kararıyla ilgili sorulara “5 sene önce olmuş bir durum. Tekrar gündeme geldiği için çok konuşuluyor. Avukatım gerekli açıklamaları yaptı, özellikle basına açıklama yapıldı. Konu yargıtay sürecinde” cevabını verdi. Eşiniz bu konular için ne söylüyor sorusuna ise, eşim her zaman yanımda bana destekçi diyerek cevapladı. Fakat gecede eşinin olmaması da dikkatlerden kaçmadı. Akıllarda araları bu konular ile ilgili bozuk mu ? sorusu geldi.

Gizem Karaca’nın avukatı uyuşturucu davasına itiraz etti: Gençlik hatası!

Oyuncu Gizem Karaca Davası…

Çağatay Ulusoy, 2011 Türkiye ikinci güzeli oyuncu Gizem Karaca, Cemal Hünal, Yusuf Akgün, Ergun Taş, şarkıcı Cenk Eren ile DJ Nuri Kösem, Ayşe Selin Boronkay’ın da aralarında bulunduğu 34 kişinin yargılandığı davada mahkeme 5 yıl sonra kararını açıklamıştı. Şarkıcı Cenk Eren hakkında uyuşturucu ticareti suçundan 6 yıl 3 ay, DJ Nuri Kösem ile Selin Boronkay hakkında ise 4’er yıl 2’şer ay hapis cezası verildi. Oyuncu Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy ile Yusuf Akgün hakkında da uyuşturucu ticareti suçundan 4’er yıl 2’şer ay hapis cezası verildi.

Gizem Karaca Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler