Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya, Bergen’i oynayacağı yeni projesi için sabırsızlanıyor

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya, Bergen’i oynayacağı yeni projesi için sabırsızlanıyor

Bergen’in hayatını canlandırmak için kamera karşısına geçecek olan Serenay Sarıkaya yeni proje için oldukça heyecanlı. İşte proje ile ilgili detaylar.

Serenay Sarıkaya Cannesa damga vurdu!

En son olarak Cannes’da görülen Serenay Sarıkaya, yeni projeleri ve hayatıyla ilgili özel bir röportaj verdi. Bergen’in hayatını canlandıracak Serenay Sarıkaya, yeni proje için anlaşmaların tamamlandığını söylerken henüz çekimlerin başlamadığını belirtti. Uzun zamandan beri beklediği bir projede olmaktan dolayı mutlu olduğu görülen oyuncu, projeyi heyecanla beklediğini de sözlerine ekledi.

“Tutkulu aşk bende güzel duygular yarattı”         

Bergen’in acı dolu hikayesindeki tutkulu aşkın kendisinde farklı duygular yarattığını ve bundan da çok etkilendiğini belirten Serenay Sarıkaya, şu an için çekimlerin başlamasını bekliyor.

Acıların Kadını olarak biliniyordu

30 yaşında yaşama veda eden Bergen Türkiye’de acıların kadını olarak biliniyor. Yüzüne kezzap atıldıktan sonra yaşama veda eden Bergen ilk olarak 1997 yılında beyazperdeye uyarlanmıştı. O dönemde başrolde ise Kadir İnanır ile Bennu Gerede vardı. Serenay Sarıkaya’ya eşlik edecek olan isim ise henüz bilinmiyor.

Serenay Sarıkaya kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler