Ana SayfaÜnlülerGenç Türkücü Trafik Kazası Geçirdi!

İlgili Postlar

Genç Türkücü Trafik Kazası Geçirdi!

Genç Türkücü trafik kazası geçirdi! Kaza geçiren Türkücü kim? Kazayı neden yaptı? Türkücünün babası neden isyan etti? Genç Türkücünün sağlık durumu nasıl? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

O Ses Türkiye jüri üyeleri bölüm başı kaç para kazanıyor

Genç Türkücü Trafik Kazası Geçirdi!

2016 yılında katıldığı O Ses Türkiye yarışması ile adını duyuran Bilecik’li genç Türkücü Hilal Coşkun trafik kazası geçirdi.

İlk olarak katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında Bir Fırtına Tuttu Bizi isimli eseri söyleyerek tanıdığımız 22 yaşındaki türkücü Hilal Coşkun, sesini beğenen Gökhan&Hakan ve Sibel Can arasından Sibel Can’ı seçmişti. Finallere kalamayan Coşkun, takım koçunun kararı ile sahneye çıkmadan elenmişti.

O Ses Türkiye’den Beyaz’a Rekor Ücret

Arabasını Geçen Hafta Almıştı

Önceki gün yeni aldığı arabası ile trafik kazası geçiren Hilal Coşkun, çim suyundan kaçmak isterken canından oluyordu.

Bir hafta önce yeni aldığı arabası ile Bilecik-Bozüyük karayolunda seyir halindeyken Bilecik Belediyesi önünde direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çıkan Hilal Coşkun, kazada yaralanarak olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Görgü tanıkları kazanın, otomobilin viraja sert girmesi ve refüjde bulunan çimler sulanırken yola saçılan su birikintileri nedeniyle yaşandığını iddia etti.

Yıldız Tilbe’den O Ses Türkiye açıklaması. Ayrılıyor mu?

Babası İsyan Etti: Bunun Sorumlusu Kim Olacak

Kızını yolun diğer tarafında bekleyen baba Ertan Coşgun kaza anını anlatarak, “Kızım kullanıyordu arabayı ben de karşıda bekliyordum onu. Gördüm buradan virajdan döne döne refüje vurdu sonra da oraya çıktı. Sebep su işte görmüyor musunuz? Millet burada dönerken sürekli kayıyor. Bu saatte burası nasıl sulanıyor ben anlamıyorum. Bu saatlerde sulanmaması lazım buranın. Ben kendim de belediyede çalışıyorum ama herkes burada arabalar yan yatıp öyle gidiyor. Kayarak kendini kurtaran kurtarıyor kurtaramayan ya refüje çıkıyor ya belediyenin bahçesine giriyor ya karşıya parka giriyor. Bunun sorumlusu o zaman kim olacak” diyerek isyan etti.

Genç Türkücünün Sağlık Durumu Nasıl?

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler