Ana SayfaÜnlülerJohhny Depp’ten Eski Eşe Bomba Suçlama "Yatağın Ortasında..."

İlgili Postlar

Johhny Depp’ten Eski Eşe Bomba Suçlama “Yatağın Ortasında…”

Hollywood’un olaylı çifti Johhny Depp ve Amber Heard’in hakkında çarpıcı bir iddia ortaya çıktı. Boşanma belgelerinde geçen ifadelere göre Johhny Depp, olaylı bir  tartışma sonrasında, eşinin kendisinden intikam için seçtiği şok olayı açıkladı. Detayları Haberimizde..

Johnny Depp ayrılık sonrası konuştu

“Alkolün de etkisiyle Kendinden Geçti!”

ABD’li Ünlü Film oyuncusu Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard arasındaki çalkantılı evlilik hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor. İngiltere’nin Mirror gazetesi, Ünlü çiftin boşanma davasındaki belgelere ulaştığını iddia etti.

İddia edilen belgelerde Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’ü şok bir eylemle suçluyor. 2015 yılınıda eski eşinin 30. yaş günü için düzenlenen partiye geç kalan Johnny Depp, bunun üzerine eşi Heard’le şiddetli bir şekilde tartışıklarını, çılgına dönen eşi Amber Heard’ın alkolün de etkisiyle kendinden geçtiğini söyledi.

Amber Heard

“Yatağın ortasında buldum”

Olaylı tartışmanın ardından bir süre sonra yatmak için odasına geçen Johnny Depp gördüklerinin etkisiyle adeta şok geçirdi. Johnny Deep’in ifadedeki iddiasına göre yatağın tam üzerinde insan dışkısı bulunuyordu. Eski Eş Amber Heard’ün kendisinden intikam almak için böyle bir şey yaptığını açıklayan Johhny Depp’in iddiasına göre elinde çektiği  görüntülü kanıt da bulunmakta. Olayın mahkeme dosyasında yer alma sebebinin, Johhny Depp’in eski eşinin alkol problemi olması ve kontrolsüz davranışlarını kanıtlamak olduğu belirtiliyor.

Amber Heard: “Johnny Depp parmağını kesip kanıyla not yazdı!”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler