Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mert Derya'ya Babasının...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mert Derya’ya Babasının Kim Olduğunu Soruyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 34. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derya, nikah masasında terk edilmenin acısını yaşıyor. Asuman Mert’in babasının Sadi olabileceğini öğreniyor. Servet, Taylan’ı kaçırıyor. Aylin, ailesinin yaşadığını babasından öğreniyor. Gerçek ailesini bulmak için Araz’la birlikte tehlikeli bir yola giriyor. Taylan, karşısında Sadi’yi görünce çok şaşırıyor. Üzerine bir de onun Yörük olduğunu öğreniyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 35. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mert Derya’ya, babasının kim olduğunu soruyor.

Mert Derya’ya Babasının Kim Olduğunu Soruyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 35. bölüm 1. fragmanında; Sadi, baş savcıyla olan planlarını bozmamak için Taylan’a silahını doğrultup ona ateş ediyor. Mert, yıllardır abla dediği Derya’nın aslında annesi olduğunu öğrendikten sonra ona, babasının kim olduğunu soruyor. Derya, şimdi ne yapacak? Mert’in babasının Sadi olduğu ortaya çıkacak mı?

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 35. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 34. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Derya yaşadığı zor anları geride bırakmaya çalışırken başta Mert olmak üzere tüm sevdikleri yanında olmaya çalışıyor. Asuman, Derya’nın acı çektiği her durumdan zevk alırken Kıvanç’la yaptığı konuşma sayesinde Derya’nın hayatındaki dengeleri değiştirecek yeni bir kozun sahibi oluyor.

Ondan Mert’in babasının Sadi olabileceğini öğreniyor. Songül, Derya’nın yanında olmak isterken karşısına da yine Asuman çıkıyor. Ona, kocasının eski sevgilisini düşünmesinin pek iyi bir fikir olmadığını ve kardeşinin aklının eskilerde kaldığını ima eiyor.

Can’ın dolandırıldığını öğrenen Sadi, dolandırıcıyla tanışmak için Yaver’le birlikte bir plan yapıyor ve istediğini elde ediyor. Aylin’in babasıyla yaptığı görüşme eski defterlerin açılmasına neden oluyor. Aylin, gerçek ailesini bulmak için eski evlerine girmek istiyor. Araz, eski ailesine ulaşmak için tehlikeli durumlara giren Aylin’i yalnız bırakmıyor.

İkili, birlikte eve girip o çantayı buluyor. Ancak, beklenmedik bir sürprizle karşılaşıyorlar. Mert ise Kıvanç’ın peşine düşüyor. Gizem’in Mert’in yanında olması ikili arasındaki buzları eritir ancak Mert gün sonunda kendisiyle ilgili gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalıyor. Servet durmadan ayağına dolanan isimleri tek tek devreden çıkarmaya çalışıyor.

Bunun için her yolu deneyen Servet’in hedefinde ise başkomiser Taylan vardır. Taylan’ı kaçıran Servet, Sadi’yi de oraya çağırıyor. Taylan, Sadi’nin aslında Yörük olduğunu öğreniyor. Mert, ablasının aslında annesi olduğunu öğrenip büyük bir öfkeyle onun karşısına çıkıyor. Asuman ise, büyük bir zevkle onları izliyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Büyük Sır Açığa Çıkacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler