Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok merak edilen haberleri 21-27 Ocak

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 21-27 Ocak

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 21-27 Ocak… Son derece hareketli günlerin yaşandığı magazin camiasında geçtiğimiz hafta en çok hangi haberler merak edildi? Hangi ünlü isim, hangi haber ile haftanın en çok okunanları arasında yerini aldı. Detaylar haberimizde…

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri 14-20 Ocak

Mehmet Ali Erbil’in Sağlık Durumu İle İlgili Doktor’u Açıklama Yaptı!

Mehmet Ali Erbil, Ekim ayında evinin banyosunda düşerek kaburga kemiklerini kırması sonrasında tedaviye alınırken eski hastalığı Kaçış Sendromu nedeniyle durumu kötüye giden ünlü şovmen yoğun bakımda tam 97 gündür yaşam mücadelesi veriyor. Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu ile ilgili Doktor’u Açıklama Yaptı.

Ayşen Gruda ile Müjdat Gezen Hakkında Az Bilinen Gerçek!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta oyuncu Ayşen Gruda, Müjdat Gezen ile Gırgıriye filmi serisinden Görgüsüzler filmi gibi bir çok filmde birlikte yer aldılar. İzleyicilerin gönüllerine taht kurdular ve bol bol güldürdüler. Ayşen Gruda ile Müjdat Gezen hakkında az bilinen gerçek.

Tarkan’dan Duygusal Ayşen Gruda Paylaşımı!

Sanat dünyasının usta sanatçılarından Ayşen Gruda, geçtiğimiz günlerde mide kanaması şikayeti ile İstanbul’da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan usta oyuncu Ayşen Gruda, sevenlerini üzdü. Ayşen Gruda’nın yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken, sağlık durumuna ilişkin son gelişmeler gündeme gelmeye devam ederken usta sanatçı ile ilgili kötü haber geldi. Usta sanatçı Ayşen Gruda hayatını kaybetti!

Yasemin Yalçın’dan Dikkat Çekici Açıklama! Kemal Sunal’la Sette Tanıştık, Yatağa Girdik…

1990’lı yılların efsane oyuncularından birisi olan Yasemin Yalçın, uzun süre sonra ekranda yer aldı. Başarılı Tiyatrocu Yasemin Yalçın, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programında samimi açıklamaları ile dikkat çekti. Ünlü oyuncu Yasemin Yalçın, Kemal Sunal ile tanışmalarını ise çarpıcı bir detay ile anlattı. Yasemin Yalçın, “Film setinde ‘Merhaba’ diye tanışıp yatağa girdik” diyerek anlattı.

Usta Sanatçı Ayşen Gruda’nın Vasiyeti!

Usta sanatçı Ayşen Gruda hayatını kaybetti! Tiyatro ve sinema oyuncusu, Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Ayşen Gruda 74 yaşında vefat etti. Sanatçının ölümü sanat dünyasını yasa boğdu.Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Ayşen Gruda’nın doktoru, “Saat 13:45’te kaybettik. Bu süreci acısız ve şuuru açık bir şekilde tamamladı” şeklinde açıklamada bulundu…

Ayça Erturan Kadın Dizisinden Ayrılışını Duygusal Bir Mesajla Duyurdu!

Ünlü oyuncu Ayça Erturan Kadın dizisinde Yeliz karakterini canlandırıyordu. Sezon arasından önce yayınlanan son bölümde Sarp, Bahar ve çocukları kaçırmış ama onlar gittiğinde binadan silah sesi gelmişti. Herkes ölen kadının Hatice olduğunu düşünüyordu ama Yeliz vurulmuştu böylelikte sevilen oyuncu diziye veda etti. Ayça Erturan Kadın dizisinden ayrılışını duygusal bir mesajla duyurdu.

Bahar Öztan: “ Hastalığım Nüksetti…”

Uzun süre mücadele ettiği yumurtalık kanserinin tekrar etmesi nedeniyle yeniden tedavi görmeye başlayan 55 yaşındaki oyuncu Bahar Öztan, “Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum, nisan ayına kadar tedavim devam edecek” dedi.

Yasak Elma 29. Bölümüyle İzleyicileri Ters Düz Etti!

Fox Tv ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan sevilen dizi Yasak Elma dizisi yine izleyenleri ekrana kilitledi. Sevilen dizi yeni bölümünde hem güldürdü hem şaşırttı. Yasak elma 29. Bölümüyle izleyicileri ters düz etti.

Yeni Sevgilisiyle Görüntülenen Şeyma Subaşı’dan Acun Ilıcalı’ya İlginç Gönderme

Yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş çekildiği fotoğrafları ortaya çıkan Şeyma Subaşı, sosyal medyada beğendiği “Senin ışığın Acun’dan gelmedi. Senin enerjin, zevkin ve güzelliğin senin eserin.” yorumuyla eski eşi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’ya göndermede bulundu.

Selin Şekerci Kızım Dizisinden Ayrıldı Mı?

Yapımcılığını Med Yapım – Fatih Aksoy’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta ’nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’nin yazdığı, uygulayıcı yapımcılığını ise Suzan Sümeli’nin yaptığı ‘’Kızım’’ dizisi yayın hayatını sürdürmeye devam ediyor. Başrollerinde; Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın yer aldığı dizide Selin Şekerci, Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal ve Suna Selen’in rol aldığı Kızım dizisinde şok bir ayrılık yaşandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler