Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (25.12.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (25.12.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

Devlet Başkanı “Soyunarak Çalışacaksınız” Dedi ve Olanlar Oldu!

Belarus bugünlerde çok farklı bir protestoya sahne oluyor. Kötü giden ekonomiye çare arayan Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko halka “Üstünüzü çıkarın ve terleyene kadar çalışın” çağrısı yaptı. Bu çağrı sosyal medyada yeni bir protesto başlattı. Ekonominin kötü gidişatının halkın çalışma şeklinden değil devlet politikalarından kaynaklandığını belirten Belaruslular #üstünüzüçıkarınveçalışın hastagi ile işyerlerinden fotoğraf paylaşıyor. Protestoya katılım her geçen gün artıyor. İşte Belaruslu yurttaşların iş yerlerindeki protesto pozları…

İzdivacın popüler damat adayı hayatını kaybetti!

Seda Sayan ve Uğur Aslan’ın sunduğu izdivaç programında eş arayan popüler damat adayı George Khotivari hayatını kaybetti. Haberi, ünlü manken Tuğba Özay duyurdu. Detaylar haberimizde…

Özge Özpirinçci’nin acı günü!

Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinde başrolde yer alan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci dedesi hayatını kaybetti. Allah’tan rahmet, güzel oyuncu ve ailesine Başsağlığı dileriz.

Evimi ipotek ettirme noktasına geldim

Yaşadıklarının zorlu bir yol oluşundan bahseden Tuba Ünsal, özel ve devlet tiyatrolarını geride bırakarak telif hakkının alınma sürecinden, kendisinin Maria Puder olma hayalinden hatta oyunun maliyetinin çok yüksek oluşu ve çok büyük bir prodüksiyon gerektirdiği için projenin ne olursa olsun gerçekleşmesi için evini bile ipotek ettirme noktasına geldiğini anlattı.

Ümit Kantarcı’nın Süper Lüks Villası

Ümit Kantarcılar, Göksu Evleri’nden 2.5 milyon TL’ye satın aldığı villaya taşındı.Ünlü oyuncu Ümit Kantarcılar, hayranlarının Beşiktaş Levazım’daki evinin önüne sık sık gelmeleri nedeniyle taşınmak zorunda kaldı.

İzdivaç Yasağını Çiğnedi, Gelin Adayından Damat Adayını Etkilesin Diye Şehvetli Bir Dans İstedi!

Bilindiği üzere izdivaç programları RTÜK tarafından yasaklanmış, izdivaç programları ise ya format değiştirmiş yada yayınlanmamıştı. Seda Sayan bu yasağı çiğneyerek izdivaç programı çekmeye devam etti ve bunu Youtube aracılığı ile yayınlıyor.

Demet Akalın’ın kırmızı elbisesi sosyal medyayı salladı

Ünlü şarkıcının kırmızı elbisesi takipçileri tarafından Rihanna’nın Londra’da katıldığı bir prömiyerde giydiği elbiseye benzetildi.

Çiçeği Burnunda Sevgilisiyle, Filmde Oynayacak!

Murat Dalkılıç, Merve Boluğur ile yaşadığı ayrılık sonrası bir süre sessiz kalmıştı fakat Hande Erçel’le çıkan aşk dedikoduları Murat Dalkılıç’ın bir anda magazin gündemine bomba gibi düşmesine neden oldu.Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlayan Murat Dalkılıç, yeni filminde oynaması için sevgilisine teklif götürdü.

Ünlü Şarkıcıyı Görenler Gözlerine İnanamadı!

Uzun süredir hiçbir yerde görünmeyen yılların eskitemediği ünlü sanatçı Zerrin Özer önceki gece katıldığı bir davette uzun bir arada sonra kameralara yakalandı. Zerrin Özer’in yeni hali görenleri hayretler içinde bıraktı.

Ersay Üner’in Yazdığı Şarkılar

Ersay Üner, 2017 yılında “Tatlım Tatlım” şarkısıyla başarılı çıkış yakalayan isimlerden birisi oldu. Birçok bestesi ve şarkı sözü bulunan Ersay Üner, çoğumuz tarafından hoş yorumuyla tanındı. Bilinen birçok hit şarkıya imzasını atan başarılı şarkıcı, çok genç yaşlarından beri farklı müzik tarzlarındaki besteleriyle dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler