Ana SayfaDedikoduÇiçeği Burnunda Sevgilisiyle, Filmde Oynayacak!

İlgili Postlar

Çiçeği Burnunda Sevgilisiyle, Filmde Oynayacak!

Murat Dalkılıç, Yeni Filmi İçin Aşk Yaşadığı Hande Erçel’e Teklif Götürdü

Murat Dalkılıç, Merve Boluğur ile yaşadığı ayrılık sonrası bir süre sessiz kalmıştı fakat Hande Erçel’le çıkan aşk dedikoduları Murat Dalkılıç’ın bir anda magazin gündemine bomba gibi düşmesine neden oldu.Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlayan Murat Dalkılıç, yeni filminde oynaması için sevgilisine teklif götürdü.

Murat Dalkılıç Teklif Edince, Hande Erçel Heyecanlandı

Murat Dalkılıç, evlendiği Merve Boluğur ile boşanma kararı almış ikili tek celsede boşanmışlardı. Bu süreçte sessiz kalan Murat Dalkılıç aşk haberiyle magazin gündemine düştü.Dalkılıç, Hande Erçel ile adının aşk dedikodularına karışmasında bir açıklama yapmayınca bu iddiaları daha çok kuvvetledirdi.

Sevgililer yeni başlayan ilişkilerinin ardından bir filmde oynamaya karar verdi.Murat Dalkılıç baş rolünü oynayacağı, çekimlerine Ocak’ta başlanacak ve Hande Erçel’i de kadroya aldı.Aslında  Murat Dalkılıç bu filmin çekimlerine çok daha önceden başlayacaktı fakat sürekli ertelendi. Murat Dalkılıç ilk olarak o zaman birlikte olduğu Merve Boluğur’u düşündü.Ancak çift boşandı, Merve Boluğur projeden vazgeçti.  Murat Dalkılıç daha sonra eski sevgilisine teklif götürdü fakat “hayır” cevabı aldı. Hande Erçel çevresindeki insanlara “Murat ile rol alacağım için çok heyecanlıyım” diyor.

Çiçeği Burnunda Sevgilisiyle, Filmde Oynayacak!
Çiçeği Burnunda Sevgilisiyle, Filmde Oynayacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler