Ana SayfaÜnlülerFerhat Göçer'den Yılmaz Morgül'e Sert Cevap

İlgili Postlar

Ferhat Göçer’den Yılmaz Morgül’e Sert Cevap

Moonlife Dergisi’nin düzenlediği ödül töreninde aldığı ödülü Atatürk ve şehitlere adadığını açıklayan Yılmaz Morgül, herkesin ayakta alkışladığı konuşması esnasında ayağa kalkmayan Ferhat Göçer’in bu hareketiyle saygısızlık yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu iddia sonrası Ferhat Göçer’den Yılmaz Morgül’e sert cevap geldi.

Eski doktor ve şarkıcı Ferhat Göçer, Moonlife Dergisi ödül töreninde ayağa kalkmayarak saygısızlık yaptığını iddia eden şarkıcı Yılmaz Morgül’e Instagram hesabından yaptığı açıklama ile sert çıktı.

“Dostlarım Kemal Aslan ve Alper Alp’in ricası üzerine katıldığım Moonlife gecesinde sahneye çıktığında ki cılız alkışları arttırmak için Atatürk ve Şehitlerimiziçirkin emellerine alet ederek anlamsız bir anda ve şekilde diline dolayan Yılmaz Morgül… Bana iftira atmış. Yasal haklarım saklı kalmak üzere.. içimdeki Atatürk sevgisini ve şehitlere olan saygımı sorgulayabilecek yetki ve zekaya sahip değilsin ki sana rağmen kalktım ve alkışladım ve saygımı gösterdim… Yalancı ahlaksız ve şarlatansın Yılmaz Morgül.”

Ferhat Göçer Kimdir?
Yılmaz Morgül Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler