Ana SayfaDedikoduDemet Akalın Işın Karaca Küslüğünde Son Perde

İlgili Postlar

Demet Akalın Işın Karaca Küslüğünde Son Perde

Sevilen sanatçılar Demet Akalın ile Işın Karaca arasında uzun süredir esen soğuk rüzgarların akıbeti herkes tarafında merak ediliyordu.

Sevenlerinin hatırlayacağı üzere geçen sene evlenen Işın Karaca’nın nikah şahidi olacağı açıklanan Demet Akalın nikaha gitmemiş ve iki ünlü şarkıcının dostluğu sona ermişti. Daha sonra Demet Akalın yaptığı açıklamada kızı Hira’nın rahatsızlığı sebebiyle gitmediğini söylemişti.

“Artık birbirimizi yemesek diyorum”

Demet Akalın önceki günlerde Işın Karaca’nın yeni çıkarttığı albümünün ilk klibinden alıntı yaparak “Sil baştan …yeriz birbirimzii ama ben onun herzamn iyiliğini isterim hayırlı olsun gülüm 🌹 ” paylaşımını yaptı. Bu paylaşım sonrası daha 20 dakika olmadan Işın Karaca’dan cevap geldi. “Artık birbirimizi yemesek diyorum 😇

 

Işın Karaca’nın evliliğinden bu yana aralarında soğuk rüzgarlar esen ikili bu gelişme sonrası yelkenleri suya indirmiş oldu. Demet Akalın’ın uzattığı zeytin dalına aynı şekilde karşılık veren ışın Karaca Twitter yazışmaları ile düşman çatlattı. Demet Akalın Işın Karaca barıştı!

Demet Akalın Kimdir?

Işın Karaca Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler