Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (24.09.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (24.09.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

[irp]

Seren Serengil’ den Gülben Ergen’ e Çok Sert Sözler

Gülben Ergen’in evli bir iş adamıyla ilişki yaşadığına dair iddiaların ortaya atılmasının ardından ünlü sanatçının geçmişte kavgalı olduğu Yeşim Salkım ve Seren Serengil, taarruza geçti. Salkım, bugün canlı yayında Ergen’i ağır hakaretlerle hedef aldı.

Gülben Ergen’e bir darbe de eski eltisinden: Bazı insanlar namussuzdur!

Gülben Ergen, Yeşim Salkım ve Seren Serengil’in ardından bir darbe de eski eltisi Elif Erol Erdoğan’dan darbe aldı. Eski elti Elif Erol Erdoğan, sosyal medyada isim vermeden Gülben Ergen’i ima eden paylaşımlar yaptı.

Kırgın Çiçekler Dizisinde Büyük Şok!

ATV ekranlarının Kırgın Çiçekler adlı sevilen dizisinin yayınlanan 90. Bölüm fragmanı şok etkisi yaptı. Geçen hafta, yeni sezonunu açan dizi filmin; önümüzdeki pazartesi günü ekranlara gelecek bölümünde, Serkan’ın durumu ve Kader’in öz babasının ortaya çıkışı büyük şok yaşatacak.

Alişan’dan Eda’ya Mesaj!

Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile çok güzel bir birlikteliği olan Alişan Eda çifti geçtiğimiz zaman ayrılma kararı almış,bu karar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çok mutlu gözüken çift bir anda ayrılınca akıllara “reklam mı yapıyorlar?” sorusunu getirdi fakat öyle bir şey olmadığına dair açıklamalar yapıldı.

Gülben Ergen’den, aşk iddialarına gecikmeli yanıt! Tolga Duğles ile sevgili mi? İşte yanıtı…

Yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Tolga Duğles’in, eski eşi Erhan Çelik’e olan benzerliği ile gündemde olan Gülben Ergen, aşk iddialarına gecikmeli de olsa yanıt verdi. Ergen, dedikoduları üç gün sonra sosyal medya hesabından yalanladı.

İrem Derici İyiye Gitmiyor!

Gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan İrem Derici, bir türlü iyileşemedi. 3 konserini iptal eden Derici, sevenlerinden dua istedi.Verdiği kilolar nedeniyle sık sık hastanelik olan İrem Derici, bu sefer de gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Derici, bir türlü iyileşemedi.

[irp]

Mali’den hamile kalan sevgilisi: Hasta ve yaşlı, hamile kalacağımı düşünmedim!

Kendisinden 34 yaş büyük olan Mehmet Ali Erbil’den hamile kalıp bebeğini aldıran Nevin hanımdan olay sözler. Nevin hanım, yaptığı açıklamada “Mehmet Ali hasta ve yaşlıydı hamile kalacağıma ihtimal vermedim.” dedi.

İrem Derici’nin doktoru açıklama yaptı. Sağlık durumu nasıl?

Yoğun bakımda tedavisi süren İrem Derici’nin doktoru Prof. Dr. Reha Baran, ünlü şarkıcının sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Baran, “geldiği güne göre daha iyi.” diyerek endişeleri biraz olsun dindirdi.

 

Şeyma Subaşı-I olarak değiştirdi!

Yılın düğünü olarak adlandırılan,milyonlarca insan tarafından adım adım takip edilen düğünden sonra Şeyma Subaşı ısrarlara dayanamayarak yeni soy adının ilk harfini büyük olarak sosyal medyada değişiklik yaptı. Yaptığı değişikliği ise hikaye özelliği aracılığı ile takipçileri tarafından duyurdu.

Yeşim Salkım: ‘’Gülben Ergen, Sen Türkiye Cumhuriyeti’nin gördüğün en büyük…. Nokta nokta nokta’’

Gülben Ergen’in evli bir iş adamıyla ilişki yaşadığına dair iddiaların ortaya atılmasının ardından ünlü sanatçının geçmişte kavgalı olduğu Yeşim Salkım ve Seren Serengil, taarruza geçti. Salkım, bugün canlı yayında Ergen’i ağır hakaretlerle hedef aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler