Ana SayfaDedikoduİrem Derici İyiye Gitmiyor!

İlgili Postlar

İrem Derici İyiye Gitmiyor!

Durumu Bir Türlü Düzelmeyen İrem Derici, Hayranlarından Dua Bekledi

Gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan İrem Derici, bir türlü iyileşemedi. 3 konserini iptal eden Derici, sevenlerinden dua istedi.Verdiği kilolar nedeniyle sık sık hastanelik olan İrem Derici, bu sefer de gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Derici, bir türlü iyileşemedi.

Verdiği Kilolarla Başı Belada

Verdiği kilolar nedeniyle sık sık hastanelik olan İrem Derici, bu sefer de gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Derici, bir türlü iyileşemedi. İrem Derici, Instagram hesabından iyileşemediğini söyleyip sevenlerinden dua bekledi. Verdiği konsere müziğe çok sadık olan İrem Derici her konuşmasında müziğe aşık olduğunu ve müziksiz yapamacağını vurgulayıp hatta doktor raporunu bile hiçe sayıp konsere gidiyordu. İrem Derici, bu rahatsızlığında 3 konserini birden iptal etmek zorunda kaldı.

İrem Derici iyiye gitmiyor!
İrem Derici iyiye gitmiyor!

Demet Akalın İnstagramdan Seslendi

İrem Derici ile yakın olan Demet Akalın arkadaşının bu rahatsızlığından çok etkilenmiş ve üzülmüş olacak ki sosyal medya hesabından İrem Derici’ye seslendi. Güzel popçu İrem Derici için şunları söyledi: Kuzu kalk artık iyi ol. Ben kiminle kavga edeceğim kiminle didişicem. Bırak şu zayıflama işini bünye zayıf düştü azıcık gürbüz haline geri dön bak bana kapılardan geçemiyorum artık kurban olayım ses ver iyi ol dualarımız seninle. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler