Ana SayfaDedikoduMali'den hamile kalan sevgilisi: Hasta ve yaşlı, hamile kalacağımı düşünmedim!

İlgili Postlar

Mali’den hamile kalan sevgilisi: Hasta ve yaşlı, hamile kalacağımı düşünmedim!

Kendisinden 34 yaş büyük olan Mehmet Ali Erbil’den hamile kalıp bebeğini aldıran Nevin hanımdan olay sözler. Nevin hanım, yaptığı açıklamada “Mehmet Ali hasta ve yaşlıydı hamile kalacağıma ihtimal vermedim.” dedi. Detaylar haberimizde…

[irp]

Şarkıcı Nevin’den olay sözler

Ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’in kendisinden 34 yaş küçük sevgilisi Nevi hanım ile olan ilişkisinin hamilelik ile sonlanması, şok etkisi yarattı. konu hakkında açıklama yapan şarkıcı Nevin hanım, “Mehmet Ali hasta ve yaşlıydı. Hamile kalacağıma ihtimal vermedim.” diyerek şaşırtıcı bir açıklama imza attı.

[irp]

Şarkıcı Nevin: Mehmet Ali hasta ve yaşlı, hamile kalacağıma ihtimal bile vermedim

Vatan Gazetesi’ne açıklama yapan şarkıcı Nevin hanım, hamile kaldığını öğrendiğinden beri zor günler yaşadığını belirterek “Hamile olduğumu 30 Ağustos’ta öğrendim. Şu an 6.5 haftalık hamileyim. Mehmet Ali çocuğu doğurmamı istemiyor. ‘Bebeği hemen aldır, ben hastayım bakamam. O çocuk kaç sene baba görecek. Doğurursan senin hakkında ne söylerler’ diyor. İnanın psikolojim çok kötü. Sürekli yemek yiyorum, çirkinleştim, kilo aldım. Çok duygusalım, sürekli ağlıyorum. Bir de bunların üzerine Mehmet Ali ile ilgili çıkan haberler. Geçen gün bir kızla sevgili diye haberi çıktı. Yok Kıbrıs’a giderken iki kızla görüntülendi. İyi değilim.” diye konuştu.

[irp]

Üç aydır birlikteyiz, karı koca gibiydik

Açıklamalarına devam eden Nevin hanım, Mehmet Ali Erbil ile üç aydır karı koca gibi beraber yaşadıklarını ifade ederek “Mehmet Ali’yi çok sevdim, kandım, inandım. Karı koca gibi 3 aydır her gün beraberdik. Sevdiğim adamdan hamile kaldım. Tabii ki doğurmak isteyeceğim. Ama inanın hamile kalacağım aklımın ucundan geçmedi. Adam hasta bir de yaşlı ya doğal olarak ihtimal vermedim.” dedi. Şarkıcı Nevin’in açıklamaları şaşkınlık yarattı.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler