Ana SayfaÜnlülerLider Şahin, İrem Derici'nin müjdesini verdi!

İlgili Postlar

Lider Şahin, İrem Derici’nin müjdesini verdi!

Eski sevgilisi İrem Derici’yi yoğun bakımda yattığı hastanenin bahçesinde bekleyen Lider Şahin, ünlü şarkıcının sağlık durumu hakkında müjde verdi. Şahin, “Durumu iyiye gidiyor. Yemek yemeye başladı.” dedi.

[irp]

İrem Derici’den müjdeli haber

Bir yıldır aşk yaşadığı, geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırdığı İrem Derici’nin hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi edildiğini Barselona’da haber alan ve hemen Türkiye’ye dönen Lider Şahin, babası Selami Şahin’in sahnesinden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

[irp]

İrem Derici’nin sağlık durumunu Lider şahin açıkladı

‘Vefasızlık’ haberleri ile gündeme gelen Lider Şahin, eski sevgilisi İrem Derici’nin kötü haberini alır almaz tatilini yarıda kesip ilk uçakla İstanbul’a döndüğünü ifade etti ve devamında İrem Derici’nin sağlık durumu hakkında müjdeli haber verdi. Lider Şahin, “Barselona’daydım duyar duymaz ilk uçakla döndüm. Şu an yoğun bakımda kendisi. Durumu iyiye gidiyor. Yemek yemeye başladı. Ailesi yanında sürekli irtibat halindeyim bilgi alıyorum. İnsanları anlamıyorum. İrem’le dört duvar arasında ne yaşadık kimse bilmiyor. Ben onunla bir yıl acısıyla tatlısıyla her şeyi paylaştım. Nankör insan değilim, hemen kalktım geldim. Hep yanındaydım, yine yanında olacağım. Ben tatildeymişim, İrem komada yatıyormuş algısı yaratmaya çalışıyorlar. İrem, her şeyden önce benim arkadaşım, biz sevgili olmasak bile biz hep arkadaş kalacağız. İrem de korkuyor ve artık her şeyin farkında. Bugün İrem yemek yedi. Biraz evvel annesi ile konuştum çok mutlu oldum. İrem güçlü kadındır, bugünleri de atlatacaktır.” diye konuştu.

[irp]

İrem Derici, hafta başında hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi olmaya başladı. Haberlerin ardından Lider Şahin’in Barselona’da tatiline devam ediyor olması tepki çekti. Lider Şahin, yaptığı açıklamada haberi alır almaz ilk uçakla İstanbul’a döndüğünü ifade etti.

İrem Derici kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler