Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı-I olarak değiştirdi!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı-I olarak değiştirdi!

Şeyma Subaşı, Evlendikten Sonra İlk İş Olarak Sosyal Medyadan Soyadını Değiştirdi

Yılın düğünü olarak adlandırılan,milyonlarca insan tarafından adım adım takip edilen düğünden sonra Şeyma Subaşı ısrarlara dayanamayarak yeni soy adının ilk harfini büyük olarak sosyal medyada değişiklik yaptı. Yaptığı değişikliği ise hikaye özelliği aracılığı ile takipçileri tarafından duyurdu.

Herkesin İstediğini Yaptı

Şeyma’nın evlendikten sonra herkes soy adını değiştirir diye düşünmüştü. Şeyma Subaşı da bu düşüncelere cevap olarak Instagram profilini paylaştı ve fotoğrafa “Alın değiştirdim işte” notunu düştü. Her adımını takipçileriyle paylaşmayı seven Şeyma Subaşı düğün videolarını da sık sık paylaştı ve kimseyi merakta bırakmadı. Taze gelin Şeyma Subaşı soy adını da değiştirdi.

Şeyma Subaşı-I olarak değiştirdi!
Şeyma Subaşı-I olarak değiştirdi!

 

Acun Ilıcalı”Değerli eşim Şeyma Ilıcalı” Diye Çağırdı Şeyma Gözyaşlarını Tutamadı

Herkesin aksine değişik bir düğün çıkışı yapan çift o anlarda duygusal zamanlar yaşattı. İlk önce Eser Yenenler Acun Ilıcalı’yı çağırdı daha sonra kızı Melisa ve yeğeni Duru gelinlikleriyle geldiler. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’yı düğün alanına davet ederken “değerli eşim Şeyma Ilıcalı” dedi. O anda herkes alkışlarken Şeyma Subaşı bu anı o kadar çok bekliyor olacak ki gözyaşları içinde düğün alanına girdi.

Bu anları deli dolu yaşayan ve her anını dans ederek,gülerek geçiren Şeyma Subaşı gelin olmanın hakkını verirken eşi Acun Ilıcalı biraz daha durgun olmayı ve eşini sevgi dolu gözlerle izlemeyi tercih etti. Bu tutumu bir çok kişi tarafından eleştirildi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler