Ana SayfaKültür ve SanatMüzikGazapizm'den 4 Şarkılık Lansman Konseri

İlgili Postlar

Gazapizm’den 4 Şarkılık Lansman Konseri

Türkçe rap müziğin en başarılı isimlerden Gazapizm, Tepecik Filarmoni Orkestrası’yla birlikte verdiği konserde seslendirdiği dört şarkısından oluşan “Karanfil” adlı EP’yi Universal Music Türkiye etiketiyle müzikseverle buluşturdu.gazapizm filarmoni orkestrası

Gazapizm’den 4 Şarkılık Lansman Konseri

Son dönemde rap müziğin yeniden gündeme gelmesinde çok büyük bir payı olan Gazapizm, 23 Mart 2019’da yaşadığı şehir İzmir’de, Tepecik Filarmoni Orkestrası ile birlikte verdiği konserde söylediği dört şarkıdan oluşan EP’yi “Karanfil”i tanıttı.

Tepecik Filarmoni Orkestrası…

gazapizm

Tepecik Filarmoni Orkestrası, İzmir’in en büyük Roman mahallesinde perküsyoncu Hamdi Akatay ve oradaki roman gençler tarafından 6 yıl önce kuruldu. Alt gruplarla 35 kişiyi bulan orkestra, “İlle de Mozart olsun” projesiyle Mozart’ın senfonilerini Roman müziği ile yeniden calandırıyor.

Albümde Yer Alan Şarkılar

• 1. Bir Gün Her Şey
• 2. Gece Sabahın
• 3. İsminizi İstiyorlar
• 4. Karanfil

 

Gazapizm sokaktır!” sloganıyla anıldı ve derdi olanların müziğini yaptı olarak kabul edilen sanatçı, ilk şarkısını 2003 yılında yazdı. Bugüne kadar 6 albümü olan ve “Heyecanı Yok” adlı şarkının “Çukur” dizisinde yer verilmesinin ardından popülaritesini katlayan sanatçı, aynı dizi için Cem Adrian’la “Kalbim Çukurda” şarkısını da seslendirdi.

Şarkıları ve videolarıyla milyonlara ulaşan ve bu başarılarını GQ Türkiye Men Of The Year Ödülleri’nde “Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni” ve Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘Heyecanı Yok’ ile “En İyi Şarkı” ve başka birçok ödülle perçinleyen Anıl Acar  şöhret basamaklarını teker teker tırmanmaya devam ediyor…

Gazapizm Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler