Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBeklenen O Şarkı Geldi!

İlgili Postlar

Beklenen O Şarkı Geldi!

DJ & Prodüktör olan Deeperise ve etkileyici bir sese sahip olan müzisyen Jabbar ikilisi çok ses getirecek şarkıları “Uzun Uzun” ve şarkısının İngilizce versiyonu “Call Me”yi Universal Music Türkiye etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

jabbar deeperise

Beklenen O Şarkı Geldi!

2017’de “Raf”, 2018’de de “Geçmiş Değişmez” ve farklı versiyonlarıyla yerli ve yabancı birçok müzik listesinde zirvede yer alan ve Türkçe elektronik müziğe yeni bir akım getiren sanatçıların üçüncü birliktelikleri olan “Uzun Uzun”, bu sene adından çok fazla söz ettireceği belli oldu. Klibin içinde muhteşem görüntüler barındıran projenin yönetmen koltuğunda Emre Küçükosman var.

Muhteşem İkili

10 yıldan fazla bir süredir prestijli ve önem teşkil eden mekanlarda DJ’lik yapan ve Türkçe elektronik müziğe yeni bir akım yaratan Deeperise, ülkenin en önemli prodüktörlerinden biri olarak gösterildi.Deeperise ile ortak çalıştıkları ‘Raf’ ve ‘Geçmiş Değişmez’ ile milyonlara ulaşan Jabbar, 2018 yılında şarkıların söz bestelerinin kendisine ait olan ilk solo albümü “Yinelemeyi Universal Müzik Türkiye olarak dinleyicilerle buluşturdu.

Jabbar’ın kendine has çarpıcı sesi vokali ve Deeperise’ın özgün sound’u ve şekillenen “Uzun Uzun ”un sözleri Jabbar tarafından yazılmış olup, iki farklı tarzın muhteşem birlikteliğinden doğan “Uzun Uzun” içinde barındırdığı müzikal öğelerle zamansız bir şarkı olmaya aday!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler