Ana SayfaÜnlülerGamze Özçelik 'ten Şeyma Subaşı'na Tepki

İlgili Postlar

Gamze Özçelik ‘ten Şeyma Subaşı’na Tepki

Bir süredir Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde sevgilisinin bir uçağın tüm biletlerini satın alması ile gündeme gelmişti. Şeyma Subaşı’na tepki gösteren ünlü isimlere bir yenisi eklendi. Gamze Özçelik ‘ten de Şeyma Subaşı’na tepki geldi. Detaylar haberimizin devamında…

Şeyma Subaşı Kimdir?

Onlar En Özel Değil miydi?

Kurmuş olduğu Umuda Koşanlar Derneği’nde yaptığı çalışmalarla kendinden söz ettiren eski oyuncu ve manken Gamze Özçelik, Şeyma Subaşı’nın, “En iyisini hak ediyorum” açıklamasına göndermede bulundu.

gamze-ozcelik

Instagram hesabından Afrika’daki çocukların fotoğraflarını paylaşarak” Peki dünyanın dört bir köşesinde savaş, taciz, açlık, sefalet ve yetimlikle baş etmeye çalışan bu çocuklar en iyisini hak etmiyor muydu? Onlar en özel değil miydi?” diye yazdı.

Sosyal medyadaki gösterişi de eleştiren Özçelik “Malınızı, mülkünüzü, yemeklerinizi, kıyafetlerinizi ve tatillerinizi paylaşıp durmayın. Bu canların yarasına basmayın. Bu dünyada yokluk sınav, varlık daha da büyük sınav. Dünya böyle bir yer değil. O yüzden de fani… En kötü görünenin arkasında binbir güzellik gizli olabilir. Hakikat herkese görünmez. “Allah hepimize sahip olduğumuz sağlığı, varlığı, enerjiyi; O’nun ilmi ile hayırda harcamaya nasip etsin. Bu dünyada yokluk büyük sınav, varlık daha da büyük sınav…” notunu düştü.

Her Zaman En İyisini Hak Ediyorum

Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde sevgilisinin özel jet bulamayınca uçağı rezerve etmesiyle gündem olmuştu. Subaşı gelen eleştirilere paylaşımı ile yanıt verdi. Sevgilisi ile birlikte çekilen karesini paylaşan Subaşı, “Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler.  Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! ‘Harika bir adam nasıl olmalı?’ diye bir kitap yazmalısın” şeklinde konuştu.

Gamze Özçelik’den Eski Eşi Uğur Bektaş İddialarına Jet Yanıt!..

Neden Paylaşıyorsun?

Subaşı’na Cenk Eren ve Yeşim Salkım’dan sert tepki geldi. Cenk Eren açıklamasında “Bu kadar kolay harcanan paraların kaynakları hep sorunlu olur, bu imkanlardan yararlanırken bunun kaynağını sormak lazım! Allah korusun siz sevgiliniz sanırsınız, o sizi başka şeyler için kullanıyordur haberiniz bile olmaz. Bir de evladınız yanınızda.”

Yeşim Salkım ise bu olaya çok sert çıktı. Salkım paylaşımında “İyi de hadi adam uçağı kiraladı tamam niye paylaşıyorsun; hadi paylaştın tamam niye çocuğunu alet ediyorsun kendini koysana günah değil mi? Küçük hiçbir duruma vakıf değil o çocuk yazık gerçekten.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler