Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Sözünü Tutmadı

İlgili Postlar

Seren Serengil Sözünü Tutmadı

Seren Serengil sözünü tutmadı. Bir reklamda oynamak için söz veren Seren Serengil kararından vazgeçince mahkemelik oldu. Seren Serengil’e dava açıldı. İşte detaylar;

Sponsorluk Anlaşması Yaptı

Ünlü sunucu Seren Serengil, bir sağlık şirketi ile sponsorluk anlaşması yaptı. Kaş işlemi karşısında sosyal medya hesabından tanıtım yapacağını söyleyen Serengil iddiaya göre sözünü tutmadı. Maddi kayıp yaşadığını dile getiren şirket, ünlü sunucuya tazminat davası açtı.

Seren Serengil’den Sevenlerini Üzen Açıklama

İstanbul’da sağlık turizmi alanında hizmet veren bir şirket kaş ekimi, saç ekimi ve cilt bakımı gibi işlemler uyguluyordu. Sponsorluk anlaşmaları yapan bu şirket Seren Serengil ile anlaşma sağladı.

Seren Serengil Sözünü Tutmadı

İddiaya göre Seren Serengil işlem hem tedavi aşamalarını hem de Şirketin adını kendi sosyal medya hesabından paylaşması yönünde anlaşma imzaladılar. Anlaşmanın ardından şirket, Serengil’e kaş işlemi yapıldığını fakat çekimlere gelmediği ve söz konusu anlaşmaya uymadığı öne sürüldü.

Kendisine kaş işlemi yaptıran Serengil, şirketin sponsorluğu sayesinde iki erkek arkadaşına saç ekimi yaptırdığı, saç ekiminin de aynı şekilde tanıtımı yapılmadığı dile getirildi.

Şirket harekete geçti ve toplamda 14 bin 500 Euro (141 bin Türk lirası) zarara uğradıklarını iddia ederek Seren Serengil’e tazminat davası açtı.

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil Davalık Oldu

Dava dilekçesinde; “Uygulanan işlemlerin bedeli 14 bin 500 Euro’dur. Karşılığında da Seren Serengil’in, sözleşmede yer alan sosyal medya hesabından yayınlanacak reklam sözünü yerine getirmemiş, müvekkilimi maddi ve manevi olarak büyük kayba uğramıştır. Hatta ve hatta müvekkilin ektiği saçların çıkmadığına dair intiba uyanmış, müşterilerinden de şikâyetler gelmiştir. Müvekkilim maddi zararı bir yana, manevi olarak da mağdur olmuş, ticari itibarı büyük zarar görmüştür.” dedi.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak dava açan şirket, 11 bin Euro (107 bin Türk lirası) maddi manevi tazminat talebinde bulundu. Bugün görülen duruşmada mahkeme dosyanın bilirkişiye gönderilmesine, bir sonraki celse tanıkların dinlenmesine karar verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler