Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya'dan Duygusal Doğum Günü Kutlaması

İlgili Postlar

Hazal Kaya’dan Duygusal Doğum Günü Kutlaması

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Ali Atay’ın 45. yaşını kutlayan Hazal Kaya, eşine romantik sözlerde bulundu. Instagram’dan paylaşım yapan Hazal Kaya’dan duygusal doğum günü kutlaması geldi. İşte Hazal Kaya’nın o sözleri;

Hazal Kaya Setlere Döndü

Ali Atay ile olan evliliği sonrası setlere dönen Hazal Kaya Aslı Kızmaz’ın Benden Ne Olur kitabından uyarlanan sinema filmi ile setlere döndü. Film, hayatında büyük işler başaran kadınları eleştiren ve hayattaki yerini sorgulayıp arayan, gözü kara bir kadının hikâyesini konu ediniyor. Hazal Kaya’nın canlandırdığı Sertab Bal karakteri, aşk, kalp kırıklığı, başarı ve başarısızlık dolu macerasıyla izleyicisine eğlenceli anlar yaşatacak.

Hazal Kaya, Boy Farkı İle Açıklamalarda Bulundu!

“Çok Mutlu Oldum”

30 yaşındaki oyuncunun eşi Ali Atay, Hazal Kaya’nın katıldığı bir programda seslendirdiği şarkıyı yayınlayarak “Karım aşırı yetenekli” yorumunu yapmıştı. Kaya da Atay’ın paylaşımına “Ay bayılacağım mutluluktan” şeklinde karşılık vermişti. Konuyla ilgili konuşan Hazal Kaya, “Evet çok tatlıydı. Vallah mutlu oldum ne diyeyim. Bugün çocuğa o bakıyor, ben sete geldim” ifadelerini kullandı.

Hazal Kaya kimdir?

Hazal Kaya’dan Duygusal Doğum Günü Kutlaması

Evliliğini mutlu bir şekilde devam ettiren Hazal Kaya, bugün 45. yaşına giren eşi Ali Atay‘ın doğum gününü kutladı. Sosyal medya hesabından eşinin oğlu Fikret ile olan pozunu paylaşan Kaya, gönderisine, “İyi ki doğdun hayatımın aşkı! Gülüşünü sevdiğim… Birlikte huzurla kutladığımız nice yılların olsun! İyi ki bizimsin” notunu ekledi. Kaya’nın romantik sözleri takipçilerinin beğenisini topladı.

Ali Atay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler