Ana SayfaKimdirFurkan Kalabalık Kimdir?

İlgili Postlar

Furkan Kalabalık Kimdir?

Show TV’de Kasım ayında yayın hayatına başlayacak olan Çarpışma dizisinde  izleyeceğimiz Furkan Kalabalık Kimdir? Furkan Kalabalık Nereli? Furkan Kalabalık Kaç Yaşında? Furkan Kalabalık Hangi Burç? Furkan Kalabalık Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Furkan Kalabalık Nerelidir? Furkan Kalabalık Kaç Yaşında? Furkan Kalabalık Hangi Burç?

Furkan Kalabalık 24 Nisan 1993 tarihinde Kocaeli Gölcük‘te dünyaya gelmiştir. 25 yaşında olan Furkan Kalabalık Boğa burcudur.

Furkan Kalabalık Kimdir?

Furkan Kalabalık anne tarafından aslen İzmit, baba tarafından ise aslen Kocaeli Gölcük Değirmendere mahallesindendir. Babasının astsubay olması nedeni ile eğitimine Marmaris’te başlamıştır, okul bitmeden İzmit’e dönmüşlerdir. Daha sonra Ortaokul ve Lise eğitimine Ankara’da devam etmiştir. İzmit Gazi Lisesi’nden mezun olmuştur. Ortaokul ve lise yıllarında Ankara’da iken kısa film çekmeye başlamış, yazmış, yönetmiş ve birçok yarışmaya katılmıştır.

Furkan Kalabalık Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü okumuştur.

Daha önce İstanbullu Gelin dizisinde, Ailemle Tanış ve Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yoktur gibi sinema filmlerinde yer almıştır. Son olarak Dudullu Postası isimli dizide Tiki karakteri ile oyunculuk kariyerine devam etmiştir. Cadı Kazanı ile Hayvan Çiftliği tiyatro oyunlarında yer almıştır. Tiyatro oyunlarının yanı sıra Kfc, Avea, Eti Crax, Rocco, Lipton ve Volt gibi ünlü markaların reklam yüzü olmuştur. Yaşantısını İstanbul’da oyunculuk üzerine sürdürmektedir.

Günümüzde ise 2018’in Kasım ayında yayın hayatına başlayacak olan ve başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Erkan Can ‘ın paylaşacağı ”Çarpışma” dizisinde yer alacaktır.

Furkan Kalabalık Dizileri ve Filmleri;

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yoktur ( Sinema Filmi )

Ailemle Tanış ( Sinema Filmi )

İstanbullu Gelin ( TV Dizisi )

Dudullu Postası ( TV Dizisi )

Çarpışma ( TV Dizisi )

Furkan Kalabalık Tiyatro Oyunları;

  • Cadı Kazanı
  • Hayvan Çiftliği

Furkan Kalabalık Yer Aldığı Reklamlar;

  • Kfc
  • Avea
  • Eti Crax
  • Rocco
  • Lipton
  • Volt
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler