Ana SayfaDizilerFinal Yapan Beni Affet Dizisinin Oyuncuları Veda Mesajları Duygulandırdı!

İlgili Postlar

Final Yapan Beni Affet Dizisinin Oyuncuları Veda Mesajları Duygulandırdı!

Star TV ekranlarında yayınlanan Beni Affet dizisi, günlük dizi olara hafta içi ekranlara gelmekteydi.

Dizinin son bölüm 28 Aralık Cuma günü izleyici ile buluştu.Beni Affet dizisi oyuncularına veda şoku!

1477. bölümüyle birlikte ekran ömrünü tamamlayan Beni Affet, günlük diziler içinde kırılması güç bir rekorun da sahibi oldu.

Dizinin hayranları sosyal medya üzerinde yaptıkları yorumlarda final üzüntüsünü belirttiler.

Dizinin oyuncuları ise instagram hesaplarından veda mesajları yayınladı.

Beni Affet Dizisi 1477. Bölümü ile Final Yaptı!

Mert Altınışık’ın veda mesajı;

Bu isimlerden birisi Mehmet Kemal Kozan karakterine hayat veren Mert Altınışık oldu…

Dizinin final yapmasının ardından Altınışık, şöyle yazdı: “Yıllar önce bir yola çıkmıştık. Kimse bilmiyordu o yolun bu kadar uzun, bu kadar virajlı ve bir o kadar mükemmel olacağını. Ben bu yolda mola vermiş olsam da yol arkadaşlarım hep kalbimde oldu, olacak. Her son bir başlangıçtır. Tüm ekibin kalbine emeğine sağlık. Herkese mesajları, paylaşımları, sevgi dolu sözleri için teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimle.”

Özgün Çoban’ın veda mesajı;

17 Ekim 2011 tarihinden bu yana ekranda olma başarısı sergileyen Beni Affet dizisinin oyuncuları instagram hesaplarında arka arkaya veda mesajları paylaştı. Bu isimlerden birisi de Tunç Yıldırım karakterine hayat veren Özgün Çoban oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 750 bölümde yer almanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Çoban, herkese teşekkür etti:

İşte o mesaj: “#beniaffetfinal, bir dönem kapanıyor. #tunç ‘un finali bu sahneydi. Daha dün gibi. Yapımından, Yazarından, yönetmenine, ekibinden oyuncusuna herkesin ellerine sağlık. Yaklaşık 750 bölümünde mutlulukla yer aldığım samimi bir işti. Herkesin yolu açık olsun sevgiler. Bütün çalışma arkadaşlarımı hasretle öpüyorum. Ve bıkmadan izleyen siz değerli izleyicilerimiz; sizin de emeğinize sağlık, bu kadar uzun sürmesinin sebebi sizsiniz.”

Gökberk Yıldırım’in veda mesajı;

Beni Affet dizisinde Murat karakterine hayat veren Gökberk Yıldırım,4 yıl boyunca yüzlerce bölümde yer aldığın anlattı ve şu mesajla veda etti:

 

 

 

 

 

 

 

“4 yıl… Yüzlerce bölüm, binlerce replik… Söylenecek o kadar çok şey var ki…büyüdüğüm, öğrendiğim, anladığım yer; dostluğu, aileyi, bir bütün olmayı ve öyle kalabilmeyi yıllarca başarmayı. Gün geldi, ailemden çok gördüm buradaki insanları öyle bir gönül bağı işte. Murat ‘ı Murat yapan değerli senaristlerimiz ; @vbalikci , @merinmerv partnerlerim ; @elifgizemaykul , @burcuoktav , @cansnylmaz ve @cerenyalazoglukarakocve babam, Hocam @nusrets, değerli abim @muratdanaci , anneden öte olan @ulykaraca ve daha bir çok adını sayamadığım ama emeğini üzerimde hissettiğim yüreği güzel insan… iyi ki yollarımız kesişti , beni bu rüyaya dahil eden @mgayapım @focusfilm ailesine binlerce teşekkür, tüm kahrımızı çeken, başta yönetmenlerimiz @mihriiiii@berguzardemiroglu @buketcaglarcartil ve kamera arkası ekibimize, kardeşlerime de binlerce kez teşekkürü borç bilirim… Son olarak beni seven sizler hep var olun… Bu video Murat’ı Kader’le sevenlere… Her zaman desteğini hissettiğim takipçilerimize, fan sayfalarına ufak bir hediyemiz olsun istedik… yol uzun anlatacak hikaye çok… Yeni başlangıçlarda görüşmek üzere, Sevgiler…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler