Ana SayfaDizilerAğlama Anne Final Bölümü ile Ekranlarda!

İlgili Postlar

Ağlama Anne Final Bölümü ile Ekranlarda!

Pazar günü sevenleri ile buluşan iki kardeşin hayatlarında ki mücadeleleri anlatan  Ağlama anne dizisi bu akşam yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda edecek. Tüm gerçekleri ortaya çıkacağı yeni bölümde, gerçeklerin nasıl ortaya çıkacağı merak konusu olmuştu ancak herşey bir anda çözülecek ge herkes eteğinde ki taşları dökecek. Zeynep’in gerçeklerle yüzleşmesi yine duygusal anlar yaşanacağının işaretlerini veriyor. ATV’de ekranlara gelen yeni dizi Ağlama Anne final yapma kararı aldı. Reytinglerdeki düşüş nedeniyle 13. bölümü ile ekranlara veda eden dizi, takipçilerini oldukça üzdü.

Ağlama Anne dizisinin 13. ve final bölümü atv ekranında izleyicilerle 30 Aralık Pazar günü buluştu. Dizinin merak edilen final bölümünden sahneler sırası ile youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Ağlama Anne Dizisinin Finalinde İzleyenler Gözyaşlarını Tutamayacak!

Ağlama anne final bölümünün en çarpıcı sahnesi;

Ağlama anne dizisi final bölümü ile izleyecilerini duygulandırdı.

Ağlama Anne Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu! 

İşte final bölümünde yaşananların detayı: “Çok sevdiği bir annesi var…”

Özlem, Adnan’ın kendisinden şikayetçi olduğunu öğrenir. Tam onun şokunu yaşarken Alya’dan kötü haber gelir. Alya, kaybolmuştur. Gözler, Alev’e ve Damla’ya yönelir. İkisi de zan altındadır, üstelik Zeynep, kendisinden saklanan gerçekleri öğrenmekle burun burunadır. Ali Osman her zamanki gibi Alev’i bırakmaz. Dimdik yanında durarak ona, ailesine kol kanat gerer. Adnan, Özlem’in şeytanlıklarına son verirken, Hasan, Alev’in geçmişte yaşadıklarını öğrenir. Hasan geçmişin intikamını alacak mı? Alev sınandığı aşktan geçecek mi? Zeynep, yaşadığı şoku atlatıp mutlu olmayı başaracak mı?

Ağlama Anne Neden Bitiyor? İşte Nedeni;

Uzun zamandır ekranlarda olmayan Birce Akalay’ın başrolünde oynadığı dizi Ağlama Anne bu akşam sevenlerini üzerek final yapıyor. Sevenleri dizinin neden final yaptığını çok merak ediyor. İşte tüm detayları haberimizde derledik…

Ağlama Anne dizisi 2018 2019 yeni sezonunda pazar akşamları izleyicisi ile buluşmaya başlayan hikayesi sezon dizelerinden farklı olsn iki yeni diziden biriydi; diğer yeni dizi ise Kanal D’nin Bir Litre Gözyaşı dizisiydi. Ne yazık ki iki yapım da pazar akşamı bekledikleri reytingleri maalesef alamadı ve ikisi de 2019’u göremeden ekranlara veda ediyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler